BESPOVRATNA sredstva Ministarstva hrvatskih branitelja

Svi koji drže kako zadovoljavaju uvjete po ovoj tabeli za dobivanje BESPOVRATNIH sredstava Ministarstva Hrvatskih Branitelja neka mi se jave na mail cuvari.domovine@gmail.com ili maksslavicek@gmail.com

i u ime Hrvatskog Vojničkog Reda ČUVARI DOMOVINE potrudit ću se pojasniti,obrazložiti i po potrebi provesti sa Vama kompletan proces od savjetovanja,prikupljanja dokumentacije, predaje dokumentacije do realizacije ove mjere. Za one koji žele, govorim iz iskustva jer sam sam ovu mjeru iskoristio i realizirao u roku manje od godinu dana. Tko želi i drži kako ima zasluženo zakonsko pravo te zadovoljava uvjete iz tabele neka se javi.

Sredstva se koriste za kupnju prve nekretnine (Dragovoljci i HRVI), adaptaciju postojeće (HRVI) novost je kako mjeru mogu koristiti i obitelji umrlih branitelja pod određenim uvjetima…Ova mjera nije kredit.Nažalost FB profili su mu blokirani, no stranicu nisu blokirali pa Vam putem FB stranice dajem ovu informaciju na znanje,ravnanje i eventualno postupanje….

ZAHTJEV I POPIS POTREBITE DOKUMENTACIJE:

Displaying 21 komentar
Have Your Say
 1. mr mark napisao:

  Halo, tražite li kredit za plaćanje duga? trebate li kredit za hitne lijekove? Pošaljite nam e-poštu i pošaljite nam svoje probleme: (mark.s94@aol.com)

 2. Lehmann Schulz napisao:

  zdravo

  Da li vam je potreban kredit za rješavanje finansijskih problema? Trebate li poslovni kapital? Trebate li posuditi iz bilo kog razloga ili platiti račune ili pokrenuti godinu i korporativne finansijske resurse za nekretnine i sve vrste finansiranja poslovanja. Naši krediti su dugoročni i kratkoročni sa povoljnim kamatnim stopama. Nudimo kredite sa kamatnom stopom od 2%, kontaktirajte nas za više informacija putem (lehmannschulz07@gmail.com)

 3. Zan Glavurtic napisao:

  nažalost mnogi dragovoljci nisu uopće dragovoljci kao ni HRVi koji su ranjavani po kafićima i slično ali danas imaju mnoge povlastice.
  Samo pravi i istinski HRVI i Dragovoljac – za mene je zaslužio i za mene je RATNIk ..ostali dupelisci i kretenčine kojima jednom zauvik treba stati na kraj.
  Ja nisam ni jedno ni drugo , ja sam branitelj s 1440 dana..a nisam dragovoljac..dok postoje dragovoljci sa 100 dana gradova i 1500 dana-MUNCHENA.
  Nabijem sve te na moj lijepi okrugli

  ZDS

 4. Adrian Bayford napisao:

  zdravo

  Da li vam treba kredit? Nudimo kredite sa kamatom od 2%, kontaktirajte nas za više informacija (adribay0008@gmail.com)

 5. TOM LEE napisao:

  Bok, Ovo je obavijestiti javnost da je gospodin Timothy Jeter privatni zajmodavac koji je otvorio financijske mogućnosti za svakoga tko treba financijsku pomoć. Pružamo 2% kamatnih kredita pojedincima i tvrtkama s jasnim i razumljivim uvjetima i odredbama. Nazovite nas putem e-maila na adresu: (infocreditfinance768@gmail.com) ..,.

 6. TOM LEE napisao:

  Bok, Ovo je obavijestiti javnost da je gospodin Timothy Jeter privatni zajmodavac koji je otvorio financijske mogućnosti za svakoga tko treba financijsku pomoć. Pružamo 2% kamatnih kredita pojedincima i tvrtkama s jasnim i razumljivim uvjetima i odredbama. Nazovite nas putem e-maila na adresu: (infocreditfinance768@gmail.com)

 7. timothy napisao:

  Bok, Ovo je obavijestiti javnost da je gospodin Timothy Jeter privatni zajmodavac koji je otvorio financijske mogućnosti za svakoga tko treba financijsku pomoć. Pružamo 2% kamatnih kredita pojedincima i tvrtkama s jasnim i razumljivim uvjetima i odredbama. Nazovite nas putem e-maila na adresu: (infocreditfinance768@gmail.com)

 8. Neda Bulicic napisao:

  Mene zanima gdje da distavim dokumentaciju.. Cijelu situaciju sam napisala na mail. Inace smo obitelj smrtno stradalog hrvia 100% prve grupe. Hvala I srdacan pozdrav

 9. Kredit za sve Kontaktirajte nas: (dakany.endre@gmail.com) napisao:

  Da li vam je potreban hitan kredit (fondovi)? Ako da, kontaktirajte nas za više informacija putem e-maila: (dakany.endre(a)gmail.com)

  Ponuda kredita.

 10. josip milley napisao:

  Pozdrav, Ovo je obavijestiti javnost da je rimokatolička osoba u skladu s Matejom 7,7 otvorila ekonomsku priliku za sve one kojima je potrebna bilo kakva financijska pomoć. Potreban vam je hitan zajam za brisanje dugova ili potreban home equity zajam kako biste poboljšali svoje poslovanje? Jeste li odbili banke i druge financijske institucije? Ne tražite dalje, Gledajte Isusa … Biblija kaže (Luka 11,10) Jer svatko tko pita prima; onaj koji traži nalazi; i onome koji kuca, vrata će se otvoriti. Zato nemojte propustiti ovu priliku jer je Isus isti jučer, danas i zauvijek. Molim vas, ovo je za ozbiljno razmišljanje i Bog se boji ljudi Primajte naše iskrene pozdrave iz kršćanske organizacije, Kontaktirajte nas danas putem ove e-pošte: (JOSIPMILLEY@GMAIL.COM)

 11. Jadranko Baraba napisao:

  Poštovani Maks ja sam na listi za dodjelu stambenog kredita HRVI Dom.rata s ošt.organizma od 20% za izgradnju kuće tj.prve nekretnine.Ispred mene je na listi više od 9000 podnositelja kredita.(ovom brzinom neću ga dobiti za 10 i više godina)
  Samo jedno pitanje: Dal’ i moj slučaj upada u bespovratna sredstva ili sam već u ‘bubnju’. Veliki pozzz iz Rijeke !!!

 12. Egon Dupca napisao:

  Kako za koga ja sam naprimjer dobio i popusio miliun papira nakraju sam kad sam dobio razocaro se 4posto kamata stim da sam jos i jamce trebo trazit dok neki govnar kao bozo petrov dobije 1,20 posto kamatu pun mi je kurac politicara i ove drzave zali boze zdravlja i mladosti sto sam dao

  • Mario Maks Slaviček napisao:

   Poštovani Egone svojevremno je 4% bilo manje od redovne kamate za stambene kredite na tržištu. Danas su komercijalni krediti sa tom i manjom kamatom zua sve ne samo za zasluženu braniteljsku populaciju. Država još k tome subvencionira kredite,kamate svojim sredstvima za mlade obitelji koliko znam. Nažalost oni koji su od države financirani brinuti se za zakon, svoje članstvo, predlagati,boriti se za status i zaslužena prava braniteljske populacije, dakle u svakom slučaju Braniteljske udruge. Ne rade po tom pitanju dovoljno ili ništa. Dakle ne predlažu mjere, zakone, uredbe…Ne prate promjene i ne djeluju po onom za što su i za koga osnovane. Ako s ene slažete slobodno mi proturiječite argumentima..Čast iznimkama svakako…

 13. Sanja Odak napisao:

  Di se mogu dobit usmene informacije….opet če bit kako za koga vridi…..

 14. Tomo Županić napisao:

  jasam zainteresiran za to a koja dokumentacija treba i kako doči do nje

 15. Milan Šebalj napisao:

  Ako je ovo istina kako ja kao hrvi 50 % moram vraćati kredit za stambeno zbrinjavanje a sada se nude puno veća sredstva bespovratno molim od nekoga kompetentnog objašnjenje zbog svih branitelja sa sličnom situacijom

  • Darko Čižmar napisao:

   …probaj vidjet tko je bio na čelu ministarstva tada a tko je sada… možda ima kakve veze…

  • Mario Maks Slaviček napisao:

   Poštovani suborče Milan Šebalj, malko ste se preračunali. Niste li Vi koji tražili kredit i dobili ga oslobođeni sume visine kredita u iznosu postotka visine invalidnosti? Dakle u Vašem slučaju ako ste na primjer dobili kredit za stan od primjera radi 60 kvadrata tržišne cijene recimo 60.000 eura Vi biste ili jeste u tom slučaju isplatili samo 50% iznosa kredita dakle 30.000 eura? Ako ste pak kupili taj stan u gradu manjem od 10.000 stanovnika dobili bi još 10% manje na cijenu itd. Možda VAm to zvuči nepravedno, no ova njera postoji nekih tri godine +- i na žalost silne udruge nisu se postarale o njojzi obavijestiti braniteljsku populaciju. S druge pak strane ja bih na VAš komentar mogao nadodati kako nije isto ostvariti stambeno zbrinjavanje u nekom malom mjestu i/ili gradiću ili pak na selu i recimo u Zadru,Dubrovniku,Zagrebu,Varaždinu jer cijena koštanja stana na tržištu nije ista a cijena prema ministarstvu i zasluženom popustu s obzirom na invalidnost je ista. Usporedite recimo nekoga tko je ostvario stambeno zbrinjavanje u Zagrebu sa recimo 50% invalidnosti i nekoga tko je to ostvario u recimo Kninu…Tko je u boljoj poziciji kad otplati stan? Tko je u boljoj poziciji s obziroma na kvalitetu života? Dakle sve je to upitno…Nije mi namjera polemizirati, namjera mi je pripomoći onima koji su ratovali poput mene ili VAs a nisu ostvarili ništa i onima koji su ostali iza onih koji su umrli a nisu ostvarili zaslužena zakonska prava za svoju obitelj…posebno ako nisu bili te “sreće” pa ih nije pogodilo. Stoga sve komentatore molim bez zle krvi i pljuvanja nitko nikoga na ništa nije tjerao, pa čak niti u rat. Na žalost su većina branitelja izabirali one koji su stvari postavili kakvima jesu… Hvala na razumijevanju, blagoslovljeni i zdravi bili…

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
HDZ DEMANTIRAO MOST Gradonačelnik u Vrgorcu ima plaću devet tisuća kuna!

HDZ-ov Klub vijećnika u Gradskom vijeću Vrgorca u srijedu je demantirao informaciju da je gradonačelnik Vrgorca Ante Pranić najštedljiviji gradski čelnik u...

Close