Published On: Pet, ožu. 22nd, 2019

BIO SAN ILI JAVA PARTIJA NE SPAVA

Ako se slažete podijelite.

Jedva se čeka u široj “hrvatskoj” javnosti povratak SDP i antife na vlast,iako su oni uvijek u vlasti ,kad na čelo države sa satelitima dođe SDP najednom će iz medija i hrvatske nestati ustaše koji su svakodnevna tema kad nisu na vlasti , neće biti nikakvih prosvjeda protiv vlasti ovih koji su sada prosvjedovali za ove vlasti, procvjetat će gospodarstvo, predsjednica će bit Jelena Veljača, Pupovac ministar vanjskih poslova, Osotjić se vraća u MUP a brodogradilišta će biti najveći proizvodno -izvozni giganti.

Nestat će nasilja svih oblika i vrsta u Hrvatskoj će teći med i mljeko i svi će se vratiti doma u Hrvatsku iz bijeloga svijeta, zastava će se okrenuti naopako i sa nje maknut omraženi im grb sa bijelim il crvenim prvim poljem, nije važno. Petokraka će postati simbol obrane i otpora hrvata spram srbočetničke agresije, a na crkvu svetog marka mjesto povjesnog grba postavit će zastavu duginih boja, tad će se iz HDZ-a mnogi vratiti u matičnu im partiju a u njem će ostati samo kockastoglavi katolibanski, nacionalno osvješteni i društveno neprihvatljivi domoljubi. HSS koji se odrekao nauka Radića još će će biti bliži Titu i Karađorđeviću nego sada, auto radijima će poskupjeti osiguranje i nabavna cijena za Hrvatsku.

Hrvatski branitelji će se proglasiti neželjenim osobama i oduzet će im se mirovine kako bi u proračunu ostalo za isplatu nacionalnim manjincima, bivšim oficirima JNA, i raznoraznim udrugama koje djeluju protiv svih koji nisu u suglasju sa načelima antife i ljevice, Crkvu će zabranit jer nije držala mise za partizane kako je to poželio jedan od njihovih iako nije kazao kako je partija streljala sve one koji su imali veze s vjerom, Bogom i crkvom….

I kad opet dođu na vlast sve će bit super baš ko što je bilo tvrde nam mnogi u bivšoj u Jugi. Živit će se zdravije i bolje jer neće bit redovito šećera, kave, i praška za pranje,stoga neće toliko trebat love za zdravstvo k`o danas. Manje će se zagađivat jer će se vozit na par nepar a INA-U će nam mađari vratiti jer nema matematike za kapitalističku firmu plaćanja goriva bonovima , svi će imati velike plaće, na ruke k`o nekad 25 milijardi dinara a kad nešto požele kupiti slobodno će skočit u mađarsku po špeceraj, u Italiju po obleku.

Jedva se čeka povratak tih vremena, i soc-komunizma na vlast, neće biti sabora, ni općinskih vijeća samo skretar partije i dva tri druga od povjerenja koji će provodit odluke partije to će sigurno smanjit broj činovnika a povećat učinkovitost administraciije. Neće biti potrebe za predstavnicima nacionalnih manjina jer će svi bit jednaki osim onih koji su u partiji oni su malkice jednakiji. Neće bit Pupovca, Kajtazija, Radina Beusa i sličnih ili će ih bit al`u partiji jer će oni opet promjeniti imena, porijeklo i pokazati kako su oni bili ubačeni u prijašnji sistem kako bi subverzivno djelovali protiv Hrvata i Hrvatske ustaške države.

Kad dođe ponovo SDP na vlast poboljšat će se međususjedski odnosi sa svima oko nas, svi će moć na naše more i ponašat se kao da je sve njihovo. Srbijanci neće više podmetat požare kako bi pokazali da su bili na hrvatskom jadranu, koji neće više bit hrvatski nego regionalno more za sve dobre ljude iz partije. Sve će se o velikosrpdkoj agresiji i muslimanskoj izdaji pobrisat iz knjiga i arhiva kako se ne bi širila mržnja i narušavali dobro susjedski odnosi, Beograd i beogradska čaršija će biti izvorište kulture a Zagreb cvelferija balkana.

Dr. Milan Bandić će zbog zasluga i očuvanja partije i Titovog naslijeđa imat najveći spomenik u Zagrebu malko manji od spomenika uzoru mu., nije zajebancija drugovi zaslužio je kaj ne, J.B. Tito….

I kad se sve to lijepo posložilo kad je nestalo kockastoglavih desničara, vjere, crkve kad je nestalo “narodnih” neprijatelja ustaša, domobrana, nacionalsita i neprijatelja partije shvatili su kako neće imati koga okrivit ako narodu bude dobro a da ni sam ne zna kako mu je dobro pa se pobuni protiv te vlasti i poželi promjenu….

Onda su smilili plan, napravit će kao devedesetih, nek se malo pobiju, mi na desetljeće dva promjenimo retoriku, uvučemo se i provučemo kroz novi politički sustav sa svim našim ljudima na važnim pozicijama uvijek na vrhu hranidbenog lanca. Odogjimo gdje kojeg novajliju za jurišnika u očuvanju naše ideje Jugoslavije, osnujemo raznorazne udruge, rastočimo sustav blesavim po narod štetnim zakonima, skrijemo se u okrilju kapitala i bankara i polako ispočetka gradimo što smo srušili, zajedništvo Južnoslavenskih naroda i narodnosti kontra vanjskog i unutarnjeg neprijatelja, a akotog neprijatelja nrema, valja ga izmisliti….

I taman kad je došlo doba kako bi krajem 21 stoljeća partija zbog boljitka svih naroda i narodnosti klonirala druga svih drugova i drugarica J.B.Tito, odnekud iz daljine začuje se ustaška budnica Evo Zore, Evo Dana …Sav u znoju probudih se iz ove noćne more zagazih u novi dan, kad sa radija začuh vijesti Predsejdnica vlada i Premijer sa ministrima uz predstvanike srba i manjina u posjeti Jasenovcu, Vlada i sabor donijeli zakon o zabrani grba sa bijelim poljem , pozdrava Za Dom Spremni i komemoraciji na Bleiburgu, u izradi je zakon o reviziji događaja iz rata i sukoba devedesetih u regionu, pomislih eto obistinjujue se, nije san…

Je li se to pomiješali san i java, događa li se to i Vama nameću li Vam putem medija opisano stanje stvari, ili se to samo meni čini?

U ime
Hrvatskog Vojničkog Reda
ČUVARI DOMOVINE
Mario Maks Slaviček

Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
VELIKA TRAGEDIJA U KINI U eksploziji u tvornici pesticidi poginulo najmanje 47 osoba, 640 ozlijeđenih

Najmanje 47 osoba je poginulo, a 640 je ozlijeđeno u eksploziji i požaru u tvornici pesticida u istočnoj Kini, objavili...

Close