Published On: Pon, kol. 6th, 2018

Bljesak,Oluja,Grom

Čestitam Vam Hrvatice i Hrvati  nadolazeći Dan branitelja, dan Domovinske  Zahvalnosti i dan Oluje i kazujem za sve što se zbiva oko nas slijedeće:

“Neka Vas nepravda ljuti, no nemojte joj dopustiti neka Vas  uništi. Dokle god u Hrvatskoj ima onih koji vjeruju u Boga, koji vjeruju jedni u druge mi ćemo pobjediti sve nedaće i sva zla”.

U većini nas koji smo se borili u ratu i dalje bijesni Oluja, i dalje grmi Bljesak jer se i dalje borimo s nametnutom nepravdom i zlom oko nas, mi to vidimo, mnogi na žalost ne i ne briga ih. Borimo tako se u sebi, ranjavamo sebe, ubijamo sebe i na nesreću kao kolateralne u toj borbi žrtve stradaju umjesto prepoznatih i prepoznatljivih neprijatelja,  naši bližnji. Ponajviše  kolateralno stradavaju psihički, a ponekad nažalost i fizički jer nas razumiju i pokušavaju nam pomoći i podržati nas. Ne daj na se, ne na svoje…. Najneugodnija je ta bitka sa sobom, s izdajom, s prodajom kad odvagneš i uvidiš kako zli ljudi i zlo razaraju sve ono za što ste se psihički,fizički i na svaki drugi način godinama žrtvovali…

Pobjednik si, a gubitnik si…to je taj osjećaj…Nepravda, a boli kao stotine rana od dana do dana.

Rat je prošao kazuju oni koji uistinu u njem nisu bili, bitka je oružana prošla no rat nije…

Oni koji se nisu žrtvovali, oni koji nisu dali ni svoje vrijeme, ni mladost, ni krv, ni znoj danas naše materijaliziraju,naplaćuju,podvode dojučerašnjem i sadašnjem neprijatelju i prodaju…Naš znoj,krv,suze i rane…Samo zato što su za to izabrani..Od koga? Izabrani od strane  Vas zbog kojih smo ustali i otišli u stati pred velikosrpsko-četničko–jugoslavensku armadu u Domovinskom Obrambenom Ratu.

Nas je svakim danom sve manje i strah me tko će Vas od njih ponovo obraniti, Ustaša nema, sve manje je Ostaša.. Ostade nešto salonsko-kancelarijskih vojnika, dupeuvlakača, konvertita…Rastjerali su sve…Hrabri su momci i djevojke umirali za ime, grb, stijeg i slobodu Hrvatske…Jesi li među njima  bio i ti, ako nisi jesi li o njima pričao svom sinu i kćeri? Ili te o tome pričati stid kad nisi bio jedan od njih ? Veći je grijeh, veća  je sramota zanijekati i izdati ih, prešutjeti ih…Zaboraviti. No to je na dušu i čast svakoga od nas…ako je imamo.

Borili smo se obraniti, sačuvati i očuvati  našu zemlju, naše nebo,naše more naše gospodarstvo,našu vjeru,povijest, kulturu , naše vrednote i ono najvrjednije našu djecu, naše žene, naše ljude…A što su učinili oni koje ste Vi izabrali?

Prodali su naše vode, prodali su naše more, prodali su naše šume, uništili naše gospodarstvo, uništavaju i zabranjuju našu povijest, našu kulturu, našu vjeru. Raseljuju i progone našu djecu, naše žene, naše ljude…A Vi nas prozivate, Vi nas kudite zavedeni kojekakvim političkim floskulama i novinarskim „perima“,  mjesto da njima sudite.

Ne smijete u berbu gljiva u naše Hrvatske šume, Vama naplaćuju i Vas  Vaši izabranici kažnjavaju a strancima sve naše šumske resurse u bescjenje prodaju.

Čude se ovih dana političke elite padu broja turista  na hrvatski  Jadran i hrvatsku obalu. A povisili su cijene, poskupjeli cestarinu dočim nakon prvih kiša zbog ne ulaganja u  prastaru infrastrukturu gradovi,prometnice i ulice  u poplavi plivaju.

A stranim gostima, Nijemcu,Austrijancu,Šveđanu i drugima  je dopizdilo tući se tamnoputim  dilerima, tući se  za komad plaže i ležaljku s mađarskim koncesionarom na Hrvatskom `ajmo kazati Jadranu. A ako slučajno strani gost želi pojest Hamburger u toj cijeni dobit će i prikaz policijske brutalnosti, kako policajac po navodu svjedoka bezrazložno mlati konobara. Kao da njima nije dosta nasilja koje su im priuštili njihovi politički izabranici kroz one koje su kao izbjeglice u svoje zemlje primili, nahranili,napojili i zbrinuli da bi ih kasnije za zahvalu mlatili,silovali i imovinu, način života, nasljeđe uništavali…Imamo i mi Hrvati s time iskustva i mi smo 90-tih djelovali po nalogu prvog predsjednika RH koji je kazao  pomozi,aboliraj,oprosti dušmanu „sirotu“ a ispada danas na svoju štetu i sramotu. To čeka i Europu.

Antife i proleteri svih zemalja na aparatima pa je zbog toga na bini na trgu došlo do „manjka“ i nestanka, točnije redukcije  struje, ta im je navada ostala još od Titinih Jugo vremena, redukcija ponedjeljkom srijedom i petkom, još samo da nam uvedu bonove i vožnju par nepar pa će se osjećati 100% u Jugoslaviji. Po politici,pravosuđu i medijskom agitpropu već 70% jesu. Skaču na stražnje noge zbog Hrvatske pobjede,zbog hrvatskih simbola i hrvatskih pjesama.  Isto su tako skakali i 90-tih, skakali  i uskakali ali ne na stražnje noge već u transportere,zrakoplove, tenkove, topove i strojnice kako bi se silom riješili hrvatske pjesme,vjere, domoljublja, šahovnice i trobojnice.

Onomad su im smetale i plašile ih Ustaše…Danas im smetaju i plaše ih  Ostaše. A za njih nije ključno pitanje tko  u Hrvatskoj je Ustaša nego tko nije. A ustaša za njih nije samo onaj tko ne voli Hrvastku, njenu zastavu,povijest,grb i sve ono što jest Hrvatsko i predstavlja Hrvatsku. Svi drugi su, logično Ustaše…Nas 4 milijuna.

Pitanje je dana hoće li Ostaše popizditi kano su onomad Ustaše pa ili  skinut jaram s leđa čim prije. Ili će pak Ostaše, mjesto da postanu Ustaše i ustanu za svoje  ovdje u Domovini, biti prisiljeni postati dijaspora pa se tamo transformirati  opet u Ustaše kako bi još jednom po treći put oslobađale Hrvatsku od Agresora kako vanjskih tako i unutrašnjih. Treća sreća kaže narod.

Antife, proleteri,petokolonaši   iskrivljuju povijest, istinu na čelu sa Pupovcem  I sličnim manjincima koji veličaju proslavu u mjestu “Srb” ne govoreći o Dabinoj jami  pobijenoj hrvtaskoj djeci koje su srbijanci pobilii i time započeli  krvoproliće…

Pitam ih sve  a bio sam sudionik vremena za razliku od tih “mladih” “hrvata” koji osuđuju i preispituju  Oluju,Bljesak i cijeli Domovinski Obrambeni Rat u kojem smo se suprostavili  slabo naoružani naoružanim četničkim fomacijama pobunjenih srba, formacijama JNA i  snagama “rezervista” poslanih iz rbije. Pitam sve što se zbilo prije Oluje?

Prije Oluje je bio Bljesak dakle 1995. Što se zbivalo prije? Prije toga se dogodilo što? Što je uzrok ratu,što je pokrenulo Bljesak,Oluju i druge  akcije i operacije Hrvatskih Oružanih Snaga?  Znadete li?

Jeste li čuli Vi “mladi” vi “hrvati” koji osuđujete a ne znate, niste bili i niste vidjeli nego ste od nekoga čuli. Zna se od koga, jeste li čuli za  napade paravojnih srba i četničkih formacija na nenaoružana hrvtaska sela i gradove, jeste li čuli što je bilo tih 90-tih u Pakracu, na Baniji, u zadarskom zaleđu,jeste li čuli za Sotin, Antin, Vukovar, jeste li čuli za Kokočak, jeste li čuli za Škabrnju? Jeste li čuli za  35 koncentracijskih logora koje su u to vrijeme  Srbi stvarali kako bi pobili  Hrvate  u zemlji Hrvatkoj nakon legitimnog referendum na kojem je  94,17 hrvatskog puka donijelo odluku o samostalnoj Hrvatskoj državi ?

Vi ste zajedno sa Vašim mentorima ono što mi vojnici nazovamo peta kolona, neprijatelji Hrvatske, da to ste Vi…

Mi Domovinu imamo, Vi nemate mi ju volimo,branimo,čuvamo Vi ju uništavate mi nismo istoga soja, porijekla, vjere, niti gena. Mi smo Vama i Vašima sve zlo što nam učiniste  oprostili, mi smo  agresore na hrvatski dom abolirali, pružili ruku pomirenja jedni ste otišli,drugi ste ostali niti jedni niste tu ruku prihvatili već ste na nju pljunuli.

I zapamtite u ove dane časti,ponosa i slave, riječi  koje za Vas i Vama sličnima nemaju značenje i vrijednosti.  No imaju za mene i one koji su poput mene za Hrvatsku vojevali, za grb i križ časni , ime svoje…Oci naši vojevaše  braneći na svome svoje. Učili nas ove riječi što ću Vam ih za kraj reći:

Ja sam HRVAT,unuk HRVATA, sin HRVATA i otac HRVATA,

dio sam tisućljetne loze ratnika čuvara HRVATSKE i HRVATA ,

uz mene je svemogući Bog, a njegova ruka vodi moj put i moj mač.

Ne tražim tuđe samo branim svoje i u tome leži moja snaga.

Vjera, Ljubav i Domovina mojoj su duši hrana.

BOGU VJERNI-ZA DOMovinu SPREMNI!

Hrvatski Vojnički Red

ČUVARI DOMOVINE

Mario Maks Slaviček

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Je li Plenković znao da njegov kolicijski partner ide na protuhrvatski skup?

Premijer Andrej Plenković danas je komentirao izjave srbijanskog predsjednika Vučića koji je je na skupu pod geslom “Oluja je pogrom”...

Close