Published On: Sub, tra 19th, 2014

Branitelji: Nećete nas zastrašiti i razjediniti

116047

 

OSIJEK – Nećete nas zaplašiti i ponižavati – poručili su jučer s konferencije za novinare branitelji iz Koordinacijskog operativnog tima – Osječko-baranjske županije (Stožer za obranu hrvatskog Vukovara) i Koordinacije udruge branitelja i stradalnika Osječko-baranjske županije u povodu uhićenja predsjednika Udruge specijalne policije Josipa Klemma. Damir Buljević, predsjednik županijskog KOT-a, kazao je da podržavaju Klemma da se obrani u postupku koji se vodi protiv njega te kako ne sumnjaju u to da će dokazati da nije kriv.

– Je li Klemm uhićen zato što podupire Stožer, zbog referenduma, zbog zalaganja za istinu o Domovinskom ratu – pitao je Buljević.

Đuro Glogoški, predsjednik 100-postotnih invalida HRVI 1. skupine, ocijenio je kako je nakon agresije na Hrvatsku, krenula agresija na branitelje.

– Godinama je stvaran teren kako bi se branitelje prikazalo kao problem i teret Hrvatske. Završna je to operacija onih koji nisu željeli Hrvatsku s ciljem da branitelji potpuno nestanu – kazao je Glogoški.

Stjepan Španić, predsjednik županijskog KUBIS-a, kazao je kako su prozreli namjere vlasti. “Žele nas razjediniti, ali nas zapravo jačaju”, kazao je Španić. Ivan Vekić, počasni predsjednik Udruge specijalaca, poručio je da je vrijeme da branitelji dignu otpor na višu razinu. “Govore nam da branitelji imaju privilegije pa je vrijeme da se podsjetimo koje su to: dijagnoza, bolnica, ludnica, sudnica… Političari, hajdemo se zamijeniti za te privilegije”, kazao je Vekić.

D.Pejić

Izvorni članak pogledajte OVDJE

Autor: Uredništvo

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
EKSKLUZIVNO: Ćiro, vrati čin brigadira HV-a, i natakni četničku šubaru da te svi prepoznaju!

  Hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević (79) neprestano želi biti u "centru svijeta". Takav je, kakav je. Ali, sada je...

Close