BRANITELJI ODLUČILI: ON JE OSOBA GODINE!

JEDNOGLASNO – LUKA MODRIĆ

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) u suradnji s drugim Udrugama proizišlim iz Domovinskog rata već petu godinu zaredom dodjeljuje priznanje – osoba godine!

Za osobu 2018. godine proglašen je Luka Modrić, najbolji hrvatski i svjetski nogometaš, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i igrač Real Madrida, koji je pokorio konkurenciju i iza sebe ostavio niz sjajnih nogometaša, među ostalim Cristiana Ronalda i Lionela Messija.

“Primivši ovo zasluženo priznanje, kakvo do sad nije dobio ni jedan Hrvat, Modrić je diljem svijeta i na najbolji i najljepši način promovirao Hrvatsku, a samim time i našu borbu za slobodu. To mu hrvatski branitelji ne mogu zaboraviti!

A do svjetskog trona prošao je trnovit put. U vrijeme hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata bio je prognanik s obitelji, na socijalnom dnu, ali svojim zalaganjem talentom i skromnošću pokazao je i dokazao kako se i iz jedne relativno male sredine, kakva je Hrvatska, može popeti i na sam vrh.

Priznanje, koje se sastoji od Velike zlatne plakete, bit će mu svečano uručeno početkom iduće godine.

Inače, do sada su branitelji osobom godine proglasili: hrvatskog branitelja i stradalnika Đuru Glogoškog, general pukovnika Mladena Markača, predsjednicu RH Kolindu Grabar Kitarović i hrvatskog intelektualca međunarodne reputacije iz Pariza i posljednjeg preživjelog iz grupe hrvatskih intelektualaca zatvorenih i optuženih 1971. Antu Glibotu.”

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)

Displaying 3 komentara
Have Your Say
  1. Sinisa Cro Vila Sinisa Cro Vila napisao:

    Prvo koji branitelji odlučuju a drugo ” ne sjećam se” da mu je moralnost jača strana…ne plaćanje poreza . zaboravnost …

  2. Tako je hvala bogu

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
‘Život mi je spasio jedan Srbin, znao sam ga kao Doktora, izvukao me iz gomile mrtvih tijela’

Fahrudin Muminović, jedini dječak koji je preživio strijeljanje u Srebrenici, imao je samo sedam godina kada su njega i oca...

Close