BRANITELJI VEČERAS BAJAGI PRIPREMAJU ‘DOČEK’! Imamo uzorak plakata kojima će oblijepiti Sisak…

NEUGODAN DOČEK

Koordinacije udruga proizašlih iz Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije svojim su priopćenjem prije nekoliko dana već dali do znanja kako je “neprimjereno i neumjesno da Momčilo Bajagić-Bajaga održi koncert na Danima piva u Sisku 15. rujna”:

“Pjesme koje je pjevao Momčilo Bajagić-Bajaga kakvih se ne bi posramio ni jedan četnički vojvoda (uključujući i Boru Čorbu, njegovog nekadašnjeg gazdu i poslodavca) vrlo jasno govore koga je podržavao i bodrio. Smatramo da dovođenje takvih „estradnih umjetnika“ pored toliko hrvatskih pjevača koji žive i rade i plaćaju porez u RH otvara nezacijeljene rane stradalnika Domovinskog rata ne samo u Gradu Sisku nego i u cijeloj Hrvatskoj”, dio je priopćenja koje ipak nije dalo na slutiti kako će dio branitelja s tog područja učiniti sve kako bi spriječio Bajagin nastup koji je, podsjetimo, u Karlovcu već bio otkazan.

U našu redakciju je, naime, stigao primjerak plakata kojim sisački branitelji večeras planiraju oblijepiti grad, a na njima (doslovno, bez gramatičke intervencije) piše:

TREBAO SAM “PEVAT” 1991. u SISIKU ali, BRANITELJI BANOVINE iz PETRINJE ZABRANILI. zato 2018. “IKIČKA” odobrila

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.hr

Dnevno.hr

Read previous post:
(VIDEO) NAJEŽIT ĆETE SE, HRVATSKA IMA MARINCE! Poslušajte pozdrav nove satnije MDP!

PONOS MORH-a U sklopu obilježavanja 27. obljetnice Hrvatske ratne mornarice, a na inicijativu potpredsjednika Vlade i ministra obrane Damira Krstičevića...

Close