Published On: Pon, lip. 17th, 2019

Braniteljske udruge uputile otvoreno pismo: Tko uskraćuje hrvatskom Splitu da uživa u igri reprezentacije?

Koordinacija udruga ratnih postrojbi SD županije, Koordinacija braniteljskih udruga Grada Splita i Stradalačke udruge iz Domovinskog rata Grada Splita i SD županije u ponedjeljak su uputili otvoreno pismo splitskom Gradskom vijeću, gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari, HNK Hajduku i medijima

U pismu su se osvrnuli na problematiku (ne)igranja hrvatske nogometne reprezentacije u Splitu, odnosno na Poljudu, prenosi DalmacijaDanas.

Pismo prenosimo u cijelosti.

“Tko, zašto i u čije ime uskraćuje pravo hrvatskom Splitu da uživa u igri Hrvatske nogometne reprezentacije? Sve hrvatske reprezentacije su snažno bilo hrvatskog naroda. Nikakve nesuglasice ne smiju biti razlog onemogućavanja organizacije nacionalnih utakmica na gradskim stadionima, pa tako i na Gradskom stadionu Poljud.

Moderna Republika Hrvatska stvorena je na velikom i neupitnom zajedništvu, krvlju i životom hrvatskih ratnika, uz snažnu potporu hrvatskog naroda. Zahtijevamo i ne prihvaćamo nikakve razloge da se ova, kao ni sljedeće utakmice nacionalnih vrsta u Splitu ne igraju u Splitu”, stoji u otvorenom pismu braniteljskih udruga i koordinacija.

Displaying 3 komentara
Have Your Say
  1. Vinko Milicevic Vinko Milicevic napisao:

    Jugoslaveni i Orijunaši koji vode Vaš Hajduk dragi Hrvati ako vas ima!!

  2. Zoran Svetac Zoran Svetac napisao:

    Mozda masoni ili je vlada da nije pupi branitelji ne budite glupi pa suki i kompanija su gori od plenkija i pupija

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Žestoka medijska manipulacija izjednačavanja NOB-a iz 2. svjetskog rata sa Domovinskim obrambenim ratom

Bez njihova antifašizma kao slobodne Hrvatske ne bi bilo??? Ma možeš misliti! Da ne bi! Dovoljno je pogledati sadržaj i...

Close