Objavljeno: Pon, lip. 18th, 2018

BUJANEC SE RADUJE: Ostojić potučen do nogu na izborima u svom kvartu pa zbrisao partizanima na Sutjesku

Izbori za članove vijeća mjesnih odbora i gradskih kotara, poznatiji kao ‘kotarski izbori’, u Splitu su završili trijumfom HDZ-a,  potonućem stranke Pametno i solidnim rezultatom SDP-a u koaliciji s Novom ljevicom

HDZ je osvojio vlast u 24 splitske četvrti, SDP-ova koalicija u pet, nezavisne liste u četiri, dok je Most pobijedio u Slatinama, ‘izdvojenom’ splitskom teritoriju na otoku Čiovo.

Gledajući po broju mandata, HDZ je dobio 124, SDP 42, Most 15, Pametno 11 i HSP dva.

U HDZ-u očekivano likuju i upozoravaju na podatak da su u odnosu na prošle izbore dobili za četvrtinu više vijećnika, a zadovoljni su i u Mostu  navodeći da su postali treća stranka po snazi u Splitu.

Stranka Pametno spala je sa 18 na 11 vijećnika, a posebno bolan je gubitak četvrti Žnjan, gdje su nastali i odakle su krenuli u politiku. Unatoč neuspjehu iz Pametnog su objavili da rezultate smatraju ‘nastavkom svoga rasta’.

Valja zabilježiti i da Ranko Ostojić poražen svom kvartu Meje, u kojem je HDZ dobio četiri vijećnika i apsolutnu većinu.

Potopu Ranka Ostojića u vlastitom dvorištu najviše se obradovao Velimir Bujanec, koji je facebooku obajvio da je Ostojić rezultate čekao na Sutjesci.

OSTOJA RANKOVIĆ DOŽIVIO POTOP NA SPLITSKIM MEJAMA I ZBRISAO NA SUTJESKU!

“Mnogi su se jučer u Splitu zapitali – gdje je nestao Ostoja?! Naime, u gradu pod Marijanom održavali su se kotarski izbori. Ranko Ostojić bio je treći na zajedničkoj listi SDP-a i tzv. Nove ljevice notornog Dragiše Markovine.

Izgleda da ga ljudi u njegovom dvorištu ipak najbolje poznaju – pa se teško osramotio i u svom vlastitom kotaru dobio svega 102 glasa! Nakon potopa na Mejama nije došao čestitati pobjednicima, nego je iz Splita zbrisao na Tjentište, gdje je slavio drugi poraz – onaj Titovih jugo-komunista na Sutjesci!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
USKOK: Mamić nije mogao biti spriječen u bijegu iz Hrvatske

USKOK u priopćenju objašnjava zašto Zdravko Mamić nije mogao biti spriječen u bijegu iz Hrvatske. USKOK je objavio priopćenje u...

Close