Buktinja u Parizu: Vatra guta čuvenu katedralu Notre Dame

Katolička crkva u Francuskoj prošle je godine poslala javni apel za spas katedrale koja se, prema njihovim riječima, počela raspadati.

Veliki požar buknuo je u ponedjeljak oko 18 sati u glasovitoj pariškoj katedrali Notre Dame, jednom od najpoznatijih simbola toga grada. Vatra guta krov i zvonik.

Uzrok požara još nije poznat, ali vatrogasci pretpostavljaju da bi mogao biti povezan s radovima na renoviranju crkve, javio je BBC.

Korisnici društvenih mreža objavljuju fotografije i video snimke na kojima se gusti dim izdiže iznad građevine stare 850 godina.

Vatrogasci pokušavaju obuzdati vatrenu stihiju, a cijelo područje oko katedrale evakuirano je. Gradonačelnica Pariza požar je opisala strašnim, a građanima je poručila da poštuju blokade koji su postavili vatrogasci kako se ne bi izložili životnoj opasnosti.

Katolička crkva u Francuskoj prošle je godine poslala javni apel za spas katedrale koja se, prema njihovim riječima, počela raspadati.

Uskoro opširnije…

Andro Bernardić / 24 sata / Foto: Twitter

 

 

 

Displaying 3 komentara
Have Your Say
  1. Matya Mat Matya Mat napisao:

    stalno im pale crkve oni šute džamije grade oni šute nek se jebu šta su očekivali bezbožnici

  2. Jozo Vidovic Jozo Vidovic napisao:

    ISIL i sotona .

  3. Ljuba Jozić Ljuba Jozić napisao:

    O bože koja nevolja

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Sutra novo veliko poskupljenje goriva?

Sutra nas po svemu sudeći očekuje novo značajno poskupljenje goriva. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, koje su se dosad često pokazivale točnima,...

Close