Published On: Sub, kol. 4th, 2018

ČESTITAMO VAM DAN POBJEDE, DAN DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA

S ponosom i zadovoljstvom čestitamo Vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja. Ovih dana prisjećamo se veličanstvene vojno-redarstvene oslobodilačke operacije Oluja, koja je omogućila ispunjenje višestoljetnog hrvatskog sna, ostvarenje hrvatske samostalnosti, neovisnosti i slobode. Ponosni na zajedništvo koje nas je nosilo u tim prijelomnim trenucima novije hrvatske povijesti, prisjećamo se svih onih koji su svojom žrtvom, svojim djelima pokazali kako se brani i voli Domovina. Povijesne događaje moramo prenijeti na mlade, koji na žalost odlaze iz Domovine, a Mi smo stvarali tu Domovinu za boljitak svih nas. Još jednom svima čestitke povodom praznika, s nadom da će se ostvariti naš san. Slobodna i neovisna Republika Hrvatska!

UDRUGA HRVATSKIH BRANITELJA RH

Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me

Leave a comment

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
Svečana akademija povodom 23. obljetnice VRO Oluja

U domu Hrvatske vojske „Zvonimir“ održana je u petak, 3. kolovoza 2018. godine, svečana akademija povodom Dana pobjede i domovinske...

Close