Published On: Pet, pro 21st, 2018

Članovi Vijeća za elektroničke medije dobili prijetnje smrću

Članovi Vijeća za elektroničke medije izvijestili su u petak da su prije nekoliko dana dobili pisma s prijetnjama smrću, a zbog donošenja odluke o sankcioniranju govora mržnje prema migrantima u emisiji “Bujica”, koja je u programima šest lokalnih televizija emitirana 6. studenog.

Prijetnje su prijavljene policiji i pokrenuta je istraga za nepoznatim počiniteljem, stoji u priopćenju Vijeća za elektroničke medije.

Vijeće poručuje da će, bez obzira na ove prijetnje, svoj posao i nadalje raditi profesionalno u skladu sa Zakonom o elektroničkim medijima i neće tolerirati govor mržnje u javnom medijskom prostoru bez obzira od koga dolazi i na koga je usmjeren.

Zagrebačka policija potvrdila je da je zaprimila prijavu Vijeća.

(Hina)

Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
SLUČAJ DARUVARAC: Kreću izvidi, ljudima koji su samo gledali Daruvarca kako tuče djevojku prijeti zatvor

JE LI NETKO MOGAO REAGIRATI? Općinski državni odvjetnik u Zadru naložio je pokretanje izvida protiv tih osoba Općinski državni odvjetnik...

Close