Published On: Pon, lis. 15th, 2018

Đakić i Matić predvidjeli marginalan broj prosvjednika

“HVIDRA je donijela odluku da ne želimo politizaciju i da ne želimo remetiti ono što je Penava sazvao, zato smo otkazali naše igre tamo… Najveće udruge nisu otišle u Vukovar, dva autobusa nisu sve udruge”, rekao je o svemu Đakić.

Matić je predvidao fijasko prosvjeda kao poznati podrumaš. Mali odaziv. I tako je u Vukovaru završilo izmedu 40 000 i 50000 marginalaca.

Na skup se nisu tradicionalno odazvali račanovi dečki SDP, poznati po činjenici da su devedesetih Srbima poklonili opremu teritorijalne obrane Hrvatske, kako bi nas Srbi što više poubijali i njihov žuti isprdak Živi šit poznat po druženju sa srpskim četnicima Dverima i izjavama debiloidnog povjesničara Pernara kako je Oluja etničko čišćenje. Oni su oporba pupi-plenki izdajicama branitelja. Nema što čeka nas svjetla budućnost.

Ako dodamo da su nekadašnji srpski teroristi Dugošija, Miličević, Gabrić bili dio vlasti SDP-a na Banovini sve je jasno zašto jača četništvo u Hrvatskoj.

Autor: HOP

Autor: HOP/PDN

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Igor Peternel nakon prosvjeda u Vukovaru

Igor Peternel nakon prosvjeda u Vukovaru: ‘Je li netko sreo Vesnu Teršelič ili ljude iz Documente? Oni se bave suočavanjem...

Close