Published On: Pet, tra 11th, 2014

Damir Jašarević i bulumenta

Priopćenje - Stožer

U Večernjem listu od 10.travnja 2014.,objavljen je članak nepoznatog autora : „Antifašisti Stožeru..“

U članku Damir Jašarević uz prikrivene komuniste,nedopustivo vrijeđa Vukovar, branitelje i Hrvatsku,podmećući od Milorada Pupovca izmišljenu aferu Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara i cijeloj Hrvatskoj. Bijednim i nesitinitim formulacijama  nastavljaju  prljavi zadatak namjernog  izazivanja i proizvodnje  kaosa. Vrhunac jada je dovođenje Stožera za obranu hrvatskog Vukovara u vezu s anonimnim pozivom na bojkot  trgovina u vlasništvu pripadnika srpske manjine u Hrvatskoj, unatoč jasnom stavu Stožera vidljivom iz našeg priopćenja dan ranije.

 

Sukladno Zakonu o informiranju, poštujući pravila novinarske etike i pravo javnosti na objektivnu, cjelovitu i istinitu informaciju tražimo objavu naše reakcije, zajedno s  porukama upućenim kreatorima kaosa, 9.travnja 2014.

 

U nemogućnosti iznošenja činjenica i istine u masovnim medijima koji  bez provjere informacija prenose huškačke, grube neistine i izmišljotine protiv svega čestitog, sve pozivamo  na iskrenu i duboku molitvu za one koji u tome sudjeluju, te zahvalu dragom  Bogu na snazi kojom mirno i dostojanstveno podnosimo bezočna podmetanja.

 

S vjerom u Boga i hrvatski narod
Stožer za obranu hrvatskog Vukovara

Autor: Uredništvo

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Pobjegli na odmor: Zastupnici u samo 13 minuta odlučili da potpisi za ćirilični referendum idu na provjeru

Sabor je zadužio Vladu i ministarstva da provjere broj i vjerodostojnost potpisa. Sabor je u petak na 12. sjednici zasjedao...

Close