Published On: Pon, stu. 4th, 2013

DELOŽIRAJU OBITELJ U KOPRIVNICI, ŽIVI ZID PREDVIĐA SOCIJALNE NEMIRE

12fd3cd09dce400b4a0a7bc19df5b747_view_article

Sutkinja Vlatka Ljepojević Novak u Koprivnici potpisala je kriminalan nalog deložacije, po zahtjevu Raiffaisenbank St.Steffan Jagesberg, koje su pod službenom istragom u Austriji. Bez provjere o zakonitosti punomoći omogućila je nezakonitoj opunomoćenici zadruge Verice Šuster da baci na ulicu obitelj Benčak.

deloz-koprivnica-214x300

delozacija-koprivnica-214x300

14.11. izdan je nalog policijskoj postaji Koprivnici da okupi policiju, da bi deložiranje proteklo mirno. Iz Živog zida nam javljaju da neće proteći mirno, te da neće dozvoiliti da se više Hrvatske građane baca na ulicu. Članovi Živog zida predviđaju velike socijalne nemire nastavi li se provođenje ovakvog “socijalnog terora” i pozivaju građane kojima se prijeti deložacijom da se jave na fb stranicu Živog zida bez ustručavanja. Obitelj Benčak nije pomogao odvjetnik, brojni troškovi tužbe žalbe samo su rastegle slučaj. Ministri i vlada trebali bi se ozbiljno zamisliti jeli pred njima val socijalne pobune, jer nastavi li se “socijalno demokratski program deložiranja” neupitni će biti jako crni scenariji. Također smo dobili dojavu da se planira u Zadru deložacija obitelji Kelemen za četiri dana pod potpisom sutkinje Dubravke Novaković. I dok Austrijski organi istražuju organizirani bankarski kriminal koji je uzrokovao ovaj kaos, suci nemaju milosti, niti im se čeka. Vjerojatno bi svakom sucu trebalo poželjeti da gleda svoju obitelj kako ostaje bez svega, jer ovakva nedjela ne može raditi sudac, nego krvnik. Udruga Živi zid je spremna na izazove, a suci će snositi odgovornost za svaku deložaciju za koju se utvrdi da je bila od kriminalne banke. Iako podsjećamo da su same deložacije Neustavne i da Vlada RH ne poštuje ustav.

Pripremio Toni Eterović, foto Udarno

Autor: Uredništvo

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Jole911 napisao:

    Tu se mora nesto jako radikalno uraditi,jer kad srežu plaće i mirovine stanje ce bit još gore,ljudi neće moći plaćat kredite a oni će radit po zakonu obitelji izbacivat iz kuća….Po hitnom postupku se mora reagirat inaće ce Hrvatski gradjani bit beskućnici ,NAŽALOST.

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Predrag Matić: Neću ćirilicu na ulazu u Vukovar

‘Okrenuti leđa Vladi mogu na kirbaju, ali ne i u Koloni sjećanja’ Na korak do 18. studenog konačni scenarij vukovarskog...

Close