Published On: Sri, sij 16th, 2019

Desnica ‘uzvraća udarac’: Hrvatski tjednik na naslovnicu stavio Pupovca koji drži Šreterovu glavu

ODGOVOR NA NOVOSTI

Hrvatski tjednik, medij koji slovi kao glasilo hrvatske desnice, a koji na kioske stiže svakoga četvrtka, u ovotjednom je broju po svemu sudeći odlučio ”uzvratiti udarac”. Naime, na naslovnici spomenutog tjednika osvanula je fotografija Milorada Pupovca koji u ruci drži krvavi nož i glavu doktora Ivana Šretera. Riječ je o fotografiji koju je na svojem Facebooku objavio urednik Hrvatskog tjednika Ivica Marijačić.

“Jeziva ISTINA: Hoće li glavni državni odvjetnik nakon skoro 30 godina pozvati Milorada Pupovca da objasni svoju ulogu u ubojstvu dr. Ivana Šretera”, navodi se na naslovnici. Inače, Štreter je bio šef HDZ-a u Pakracu, početkom rata, kada je ujedno predsjedao i regionalnim kriznim stožerom za Zapadnu Slavoniju.

Sredinom kolovoza biva zatočen od srpskih pobunjenika te mu se od tada gubi svaki trag, njegovi posmrtni ostaci do danas nisu nađeni, a misli se da je odveden u logor Bučje, dio javnosti odgovornost za njegov nestanak vidi i u Pupovcu. Inače, koncem prošlog tjedna tjednik srpske nacionalne manjine Novosti na naslovnici je objavio fotografiju pokojnog predsjednika Tuđmana s glavom partizana u ruci.

Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me
Displaying 5 komentara
Have Your Say
 1. Kuznetsov Mary Kuznetsov Mary napisao:

  Plenkovic gA treba zato mu neće nitko ništa

 2. Ma treba ga na svakom koraki pratiti,forografirati,objavljivati sce moguće…

 3. Ivan Soče Ivan Soče napisao:

  ON JE VELIKO ZLO ZA HR

 4. Drago Waktaric Drago Waktaric napisao:

  Iselit Ga govno cetnicko

 5. Petar Bajac Petar Bajac napisao:

  Treba sve pikanterije iz života Pupavca pronaći i objaviti treba malo njega naćeti

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Potreseni branitelj: ‘Sin mi se pokušao ubiti!

”Moj se sin pokušao ubiti”, počinje tako svoju tešku životnu priču Zdravko Markuš, otac i hrvatski RVI branitelj kojega život...

Close