Djedica Đuro ide na slobodu! Društvene mreže ‘gore’ od sumnji – je li on zaista vozio?

Đuro Koren (77) koji je danas priveden tužiteljstvu zbog sumnje da je naletio na dvojicu dječaka bit će pušten na slobodu! Kako doznajemo, određena mu je mjera opreza, no moći će ići svojoj kući, a vozačka će mu dozvola biti uzeta. Također, potvrđeno je kako je priznao da je on vozio i skrivio nesreću.

“Obilazio sam djecu, vozio sam auto…” između ostalog je rekao, te uglavnom dodavao “Ne sjećam se…”.

Naš novinar doznaje kako je Đuro Koren, osoba koja se tereti da je u srijedu oko 18.45 između Koprivničkog Ivanca i Goričkog naletjela na dvojicu dječaka u biciklima i pobjegla bez da im pomogne, izveo pravi šou pred tužiteljima. Navodno je najprije tražio branitelja i dobio ga, pa se s njim posvađao, da bi se zatim odlučio braniti sam. Također, kako doznajemo, vrlo teško je komunicirao s istražnim tijelima i nisu mogli iz njega mnogo toga izvući.

“Nije bilo osnova da ga se zadrži u pritvoru.”, bila je današnja odluka pravosuđa. A, upravo on je danas nešto prije 13 sati priveden iz pritvora na ispitivanje. Bio je zamišljen, umoran i bez izrazite mimike lica. Njega je policija uhitila nešto prije ponoći u srijedu, pet sati nakon nesreće u kojoj je jedan 9-godišnjak dobio po život opasne ozljede, a drugi je prošao neozlijeđen. Njih je vozač vw pola ostavio da leže pored ceste i pobjegao dalje.

Osmogodišnjak koji je prošao bez ozljeda i dalje kod kuće čeka svaku vijest o svom godinu dana starijem prijatelju. A, on je jučer popodne podvrgnut višesatnoj operaciji neurokirurga u Klaićevoj kako bi mu sanirali hematom na mozgu. Sad je na promatranju i respiratoru, stanje mu je stabilno, ali i dalje opasno, kako je dojavio ravnatelj Klaićeve dr. Goran Roić.

A društvene mreže već dan i pol bruje o ovom slučaju, velika većina u nevjerici da je ovaj starac od 77 godina, koji jako teško hoda, mogao brzo voziti vw polo, i dvaput refleksno izaći iz jarka i nastaviti dalje kao da se ništa nije dogodilo.

“Ja sam njega znala vidat na biciklu”, “I taj je dva put zvlekel auta iz grabe sa 80 na vuru. Jedino ak je reinkarnirani Alain Prost”, samo su neki od komentara.

Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
SMRT NA BIOGRADSKOJ PLAŽI: ‘Krv, vrišti i gromovi posvuda …’

Mali turist koji uživa na plaži Soline u Biogradu na moru zna što se dogodilo 14. lipnja 1993. Čak ni previše Hrvata ne zna...

Close