Published On: Sub, svi. 25th, 2019

‘Djevojčica nije trebala preminuti, više puta smo upozoravali da je cesta opasna

Nakon teške prometne nesreće koja se dogodila u zagrebačkom naselju Blato, a u kojoj je poginula šestogodišnja djevojčica, tamošnji stanovnici organiziraju prosvjed. Oni su se u 19 sati okupili kod kanala kraj NK Blato, odakle ide mimohod prema mjestu nesreće. Mještani su blokirali promet i održali bdijenje za djevojčicu, piše Večernji.

Dan nakon tragedije, počelo je postavljanje uspornika nedavno uklonjenih zbog dijela mještana koji su se žalili da im zbog njih pucaju fasade i prozorska stakla. Prosvjednici smatraju da je ovaj potez “pljuska roditeljima”

“Nije li se to moglo jučer postaviti”, kazala je organizatorica prosvjeda Ana Bačura Vračević.

Podsjetimo, vozač (33) je naletio na djevojčicu koja je u četvrtak navečer s ocem prelazila preko pješačkog prijelaza. Vozaču je izmjereno 0,34 promila alkohola u krvi, a PU zagrebačka utvrdila je da se vozač nije približavao sigurnosnom brzinom pješačkom prijelazu. Mještani su ogorčeni zbog tragedije koja se dogodila jer su više puta upozoravali na opasnost ceste.
Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me
Displaying 3 komentara
Have Your Say
  1. Zvonko Ivic Zvonko Ivic napisao:

    Povecati kazne na 10 000 kn za brzu voznju vise od 20.km /h pa da vidimo hoceli juriti ako nastave ond na 50.000 kn dici kaznu

  2. Nije opasna cesta, vec su opasni idioti za volanom a ne postoji zakon koji ih moze sankcionirati

  3. Tomislav Zakanj Tomislav Zakanj napisao:

    tko će odgovarati——nitko

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
THERESA MAY PODNIJELA OSTAVKU! Elita strahuje od mogućeg nasljednika!

Britanska predsjednica vlade Theresa May izjavila je kako napušta svoju dužnost 7. lipnja ove godine “Učinila sam sve što je moguće kako...

Close