Dobio kaznenu prijavu jer je krivotvorio isprave i potpise svjedoka da je bio dragovoljac

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja nad 64-godišnjakom u Policijskoj postaji Vodice, protiv njega podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a zbog sumnji da je počinio kazneno djelo pokušaja prijevare i krivotvorenja isprave.

Naime, 64-godišnjak s vodičkog područja je osumnjičen da je s ciljem da ostvari prava u svojstvu dragovoljca Domovinskog rata i na taj način sebi pribavi protupravnu imovinsku korist, lažnim prikazivanjem činjenica i krivotvoreći potpise svjedoka izradio lažnu ispravu s namjerom da je uporabi kao pravu.

Temeljem takve lažne isprave osumnjičeni je 24. Veljače ove godin3e Policijskoj upravi šibenso-kninske podnio zamolbu za utvrđivanje statusa hrvatskog branitelja, a shodno tome i da se uvede u evidenciju dragovoljaca za obranu suvereniteta Republike Hrvatske i sa toga osnova ostvari sva prava.

Displaying 1 Comments
Have Your Say

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Brkić odbio Lovrinovićev zahtjev da prekine saborsku sjednicu

Potpredsjednik Hrvatskog sabora Milijan Brkić (HDZ) odbio je kasno u srijedu zahtjev zastupnika Ivana Lovrinovića (PH) da prekine saborsku sjednicu...

Close