Published On: Čet, sij. 10th, 2019

DOKUMENTI KOJI NE SMIJU IZAĆI NA VIDJELO: Vučićev otac Albanac, a stric ustaša!

U svojoj knjizi ‘Haške muke’ srpski radikal Ljubiša Petković napisao je da nitko iz porodice Vučić nije stradao u Jasenovcu. ‘Posjedujem dokument od 19. rujna 1941. godine iz kojeg se vidi da su se Vučići izjašnjavali kao rimokatolička obitelj. Obitelji Kadijević, Lukić, Praljak i Vučić prešle su iz pravoslavne u rimokatoličku vjeru u rujnu1941. Glava porodice bio je Anđelko Vučić, djed aktualnog srbijanskog premijera Aleksandra Vučića.

‘Rođeni stric Aleksandra Vučića je istaknuti ustaša’, ekskluzivno je u svojoj knjizi ‘Haške muke’ napisao Ljubiša Petković, bivši potpredsjednik Srpske radikalne stranke.

‘Zato na spomen ploči u Jasenovcu nema niti jednog Vučića’, tvrdi Petković te dodaje:’ Naravno da ih nema kada se dobro zna da je obitelj Vučić promijenila vjeru za večeru i da su svi preživjei Drugi svjetski rat. A kako i ne bi kada je obitelj Vučić bila tijesno povezana s ustaškom organizacijom. Naime Aleksandrov stric Braco bio je oženjen kćerkom iz poznate ustaške obitelji Tomas. Ljubo Tomas je jedan od najozloglašenijih ustaša, isticao se nezapamćenim zločinima nad srpskim narodom’, piše u svojoj knjizi bivši potpredsjednik Srpske radikalne stranke Ljubiša Petkovć, koja je izazvala veliki interes, ali i brojne kontroverze u Srbiji. Tim prije što aktualni srpski premijer Aleksandar Vučić, gotovo puna dva desetljeća, kao mantru, ponavlja kako su tijekom Drugog svetskog rata ustaše izvršile pokolj nad Vučićima, te da je više od 20 članova njegove obitelji ubijeno u Jasenovcu. No, tu ‘tragičnu’ Vučićevu priču demantira Ljubiša Petković, bivši potpredsednik Srpske radikalne stranke i dugogodišnji poslanik, koji u knjizi „Haške muke” tvrdi suprotno:

Vučići su se izjašnjavali kao rimokatolička obitelj

„Niko iz porodice Vučić nije stradao u Jasenovcu. Posjedujem dokument od 19. rujna 1941. iz koga se vidi da su se Vučići izjašnjavali kao rimokatolička obitelj. Porodice Kadijević, Lukić, Praljak i Vučić prešle su iz pravoslavne u rimokatoličku vjeru u rujnu 1941. Glava porodice je bio Anđelko Vučić, Aleksandrov deda. O Anđelkovoj supruzi nemam mnogo podataka, budući da je u relativno kratkom roku nakon pristupanja rimokatoličkoj vjeri, napustila Bugojno i preselila se u Vojvodinu, u Kikindu, gdje se i rodio otac Aleksandra Vučića, Anđelko Vučić. Anđelko stariji imao je četvoro djece’, piše Petković u svojoj knjizi. Najstariji sin Antonije imao je nadimak Braco, drugi po starosti bio je Kojo, a najmlađi Anđelko. ‘Stari Anđelko je bio jedina žrtva Vučića u Drugom svjetskom ratu, ali ni on nije stradao od ustaša. Naime djed Aleksandra Vučića umro je od zadobijenih rana, nakon jedne kavanske tuče u Banja Luci. Bavio se švercom. Pošto je bio u stalnim dugovima, osnovano se sumnja da je u pitanju osveta za nenaplaćena potrživanja. Po njemu je, najmlađi sin Antonije – Braco Vučić, inače otac Aleksandra Vučića dobio ime’, piše Petković u svojoj knjizi. Antonije je umro u Beogradu 1991. godine od posljedica upale čira. Drugi stric, aktualnog srbijanskog premijera Aleksandra Vučića, Kojo, umro je u Bugojnu od posljedica notornog alkoholizma. Vučićeva tetka umrla je krajem osamdesetih, prirodnom smrću.

Beogradski novinar Brkić Aleksandra Vučića i njegovo društvo nazvao je ‘Prvom pederskom ložom u Srbiji’!

A Nakon ovog ekskluzivnog otkrića da je stric Aleksandra Vučića bio ustaša, u Srbiji su se, po medijskim kuloarima, počele kao virus ebole, širiti raznorazne priče o tome kako je Vučić bio ucjenen od Bruxellesa, brojnim video uratcima lascivnih scena, te je pod teretom tih i drugih ucjena morao pokleknuti i priznati Kosovo Republiku. Naime, aktualnog srbijanskog premijera su, baš kao i nekoć bivšeg hrvatskog premijera Ivu Sanadera, ucjenjivali snimkama strastvenih ljubavnih scena s potpredsjednikom Demokratske stranke Srbije Miodragom Rakićem. Te kuolarske priče su uzele tolikog maha de je i poznati beogradski publicist Milovan Brkić u svojim izdanjima najavio objaviti mnoge detalje iz mračne biografije Aleksandra Vučića i njegovog okruženja, ‘Prve pederske lože u Srbiji’. Zbog Vučićeve želje za tuđim dupetom, on je spreman da tuđinci dođu, uz njegov potpis, u Srbiju, i zauvijek nas okupiraju’, žestoko je po srbijanskom premijeru Vučiću opalio beogradski novinar Milovan Brkić.

Vučić je dao besu svom ocu Fahrimu da će se Kosovo odcijepiti od Srbije!

Nakon ekskluzivnog otkrića da je stric Aleksandra Vučića bio ustaša, u Srbiji su se, po medijskim kuloarima, počele kao virus ebole, širiti raznorazne priče o tome kako je Vučić bio ucjenen od Bruxellesa, brojnim video uratcima lascivnih scena, te je pod teretom tih i drugih ucjena morao pokleknuti i priznati Kosovo Republiku. Naime, aktualnog srbijanskog premijera su, baš kao i nekoć bivšeg hrvatskog premijera Ivu Sanadera, ucjenjivali snimkama strastvenih ljubavnih scena s potpredsjednikom Demokratske stranke Srbije Miodragom Rakićem.

Otac srbijanskog premijera je, bruji tamošnja medijsko­politička scena, Albanac Fahrim Musliju. Radio je na RTS­u, baš kao i Vučićeva majka

Da nevolje nikada ne dolaze pojedinačno, nego u kolonama, potvrđuju i najnovija otkrića o srbijanskom premijeru Aleksandru Vučiću i njegovim bližnjim, koja su ovih dana zapljusnula brojne tamošnje portale, blogove i neke tiskane medije. Tek što se digla bura oko ekskluzivnog otkrića da je Vučićev stric bio ustaša, srbijansku javnost je šokiralo novo otkriće u kojem se tvrdi da je otac Aleksandra Vučića bio Albanac ­ Fahrim Musliju. Radio je na RTS­-u, baš kao i Vučićeva majka. Pouzdani beogradski izvori tvrde, a navodno su to zabilježile i neke strane obavještajne službe, da je aktualni srbijanski premijer, nekada davno, svome voljenom ocu Fahrimu dao besu da će Kosovo odcijepiti od Srbije i da će jednoga dana Kosovo postati neovisna država. Vrijeme je pokazalo da je Vučić čovjek od riječi jer je svome ocu, čim je došao na vlast, ispunio dano obećanje.

Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me
Displaying 16 komentara
Have Your Say
 1. Ko je drža svjeću nek se javi

 2. Petar Petrovic Petar Petrovic napisao:

  On je jad od covika.

 3. Nije on nijedno ni drugo ni treće, on je budala

 4. Mijo Stanisic Mijo Stanisic napisao:

  Kako vas nije sramota pisati takve gluposti,dobro se zna kako suprosli Srbi iz Cipuljica 1941,taj sto pise o Vicicevom ocu i stricu nema pojma to je njegova cista izmisljotina I laz.

 5. Pa prezime nije albansko ?????

 6. Ruzica Petric Ruzica Petric napisao:

  Nije još 1.april🤣🤣

 7. Slavica Petrovic Slavica Petrovic napisao:

  Vučiću sad mozeš biti ponosan na svoje porijeklo.

 8. Igi Lovac Igi Lovac napisao:

  To se zna već odavno.

 9. Krk u bulju kroz najlon kosulju 😃😃😃

 10. Marinko Zugo Marinko Zugo napisao:

  Oficirski kadar Pavelićeve vojske koliko je biloSrba ‘__čini mi se da poslije 45 je to bila jedina priznata vojska u svijetu bez države __ partizanska gerila je postala JNA ali koje godine možda sam u krivu ali tu leži ta mržnja prema Hrvatima

 11. Darko B. Brki Darko B. Brki napisao:

  Auuu pi zdarije!!!!!

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
POSLJEDNJI POZDRAV RATNIKU – DRAGUTIN PAVLEK-GUSTA

Uredništvo PDN-a i Braniteljskog radija izražava najiskreniju sućut obitelji, prijateljima i suborcima. S nama je zauvijek!     Tišina

Close