ĐURĐEVAC: U Galeriji “Stari grad” otvorena izložba slavnog Salvadora Dalija

U Galeriji Stari grad u Đurđevcu, nakon Picassove i Chagallove, otvorena je izložba Salvadora Dalija, jednog od vodećih nadrealista čiji opus obuhvaća razdoblje gotovo cijelog 20. stoljeća. Izložbom su obuhvaćena 123 djela – grafički i radovi u tušu, suhoj iglici i olovci, akvarelu, akvatinti, gvašu, litografije i drvorezi u boji te plakati i tapiserije.

-Tematika i sadržaji primjereni su za sve dobne skupine, a posjetitelji će imati priliku upoznati dio opusa ovog plodonosnog i svestranog umjetnika – kaže Edita Janković Hapavel, ravnateljica gradskog Muzeja.

Izložba je otvorena do 31. listopada te će značajno obogatiti gradsku kulturno – turističku ponudu. Cijene ulaznica će biti 25 kuna za pojedinačne posjete učenika, studenata umirovljenika i branitelja, 35 kuna za odrasle, 20 kuna za grupne posjete učenika, studenata umirovljenika i branitelja te 30 kuna za grupne posjete odraslih, dok će se obiteljska ulaznica naplaćivati 80 kuna, prenosi Podravski.hr.

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Damir Kain žestoko po vodstvu IDS-a u vezi Uljanika

  Bivši saborski zastupnik i član IDS-a, Damir Kain, na svom fb profilu, žestoko se obratio rukovodstvu i saborskim zastupnicima...

Close