Published On: Uto, ožu. 19th, 2019

DVA STOLCA: U isto vrijeme bila je i u HNS-u i u HDZ-u

DVA STOLCA: U isto vrijeme bila je i u HNS-u i u HDZ-u…Žurim, javit ću se kasnije, prekinula je razgovor Nella Slavica i više se, naravno, nije javila

– Po statutu bilo koje stranke, nijedan član ne može istodobno biti u dvije stranke, ali tko to provjerava…

Nella Slavica, formalno je “nova ravnateljica Nacionalnog parka Krka”, koja je i prije tog posla bila na izdašnoj funkciji ravnateljice Studentskog centra u Šibeniku, istodobno bila je članica HNS-a i članica HDZ-a. Prema informacijama Večernjeg lista, Nella Slavica se u HNS učlanila 2003. godine, a u HDZ 13. travnja 2007.

“To je pogreška, ja sam u HDZ-u” Iz HNS-a se Slavica, prema našim informacijama, iščlanila 15. veljače 2019. godine, odnosno sedam dana nakon što je izabrana za novu ravnateljicu NP Krka. Nella Slavica je prije SC-a u Šibeniku radila u Jedriličarskom klubu “Uskok” u Zadru i bila je članica tamošnjeg HNS-a. Večernji je list u posjedu popisa članova zadarskog HNS-a na kojem je i ime Nelle Slavice kao i broj mobitela na koji smo je jučer dobili.

Kada smo nazvali Nellu Slavicu, navodi dalje večernji list i suočili je s podatkom da je istodobno bila članica HNS-a i HDZ-a, samo je poručila da je to neka greška te da je ona članica HDZ-a od 2007., a razgovor je završila rekavši: “Žurim na jedan sastanak, čujemo se kasnije”. Naravno, više se nije javljala. Da Slavica nije članica HNS-a tvrdili su jučer i u središnjici HNS-a u Zagrebu, no Milan Stojanov, predsjednik HNS-a Zadarske županije, potvrdio nam je da je ime Nelle Slavice imao na popisu zadarskih članova HNS-a, piše večernji.hr.

Tu gospođu nikada nisam vidio u stranci, ali ime Nelle Slavice bilo je na popisu zadarskih HNS-ovaca. Ona više nije članica HNS-a, vjerojatno je bila samo pasivan član, a kada se točno iščlanila ne bih znao reći – rekao nam je jučer Stojanov i dodao:

– Po statutu bilo koje stranke, nijedan član ne može istodobno biti u dvije stranke, ali tko to provjerava.

Izbor ministra Ćorića

U SLUČAJU NP Krka, natječaj je izazvao zanimanje jer se na njega bila javila i Josipa Rimac, bivša kninska gradonačelnica i državna tajnica u Ministarstvu uprave,(op”pa-sic) ali i hrvatska braniteljica dr.sci.Liljana Zmijanović). Tada se u medijima nagađalo da je nova pozicija namijenjena Rimac, ali istodobno se pisalo da za Nellu Slavicu lobira Nediljko Dujić, predsjednik šibensko-kninskog HDZ-a. Pisalo se i da je Dujić u odličnim odnosima s ocem Nelle Slavice. U HDZ-u su određeni izvori jučer komentirali kako je očito važnije imati više članskih iskaznica kako bi se napredovalo u HDZ-u nego biti odan toj stranci. Čak su neki i u HNS-u neslužbeno komentirali kako je “Nella Slavica shvatila važnost višestranačja”.

Kada su iz večernjeg lista- Nediljka Dujića jučer pitali je li znao za Slavičino dvostranačje dok je lobirao za nju, on nam je uzvratio: – Odakle vam to da sam ja lobirao za nju? “Ona je izbor ministra Ćorića. Bez obzira na sve priče, ja sam se držao po strani”, piše večernji.hr.

AUTOR-

Displaying 3 komentara
Have Your Say
  1. Zlatko Budimir Zlatko Budimir napisao:

    Sto je sigurno. Sigurno je.

  2. Željko Žmirić Željko Žmirić napisao:

    kako je dobra još ćete je pronaći i u sdp-u i sdss-u.dobra guza na puno mjesta sjeda.nije seksistički već ljudski.ima li išta više ljudski u hrvatskoj?

  3. Ivan Budimir Ivan Budimir napisao:

    Mogla bi i dvi kite primit

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Lavamünd – partizanski most užasa

Istina o užasu kojeg su partizani radili 1945. godine sve više izlazi iz tame na svjetlo, pa “antife” u panici...

Close