EKSKLUZIVNO: ‘Srpski vojnik sa snimke zločina je sada u Hrvatskoj, otvorio je zubarsku ordinaciju’…VIDEO…

Sada se vratio u Hrvatsku, sklopio ugovor sa HZZ-om i otvorio zubarsku ordinaciju”, kaže Orkan u čiju procjenu ne treba sumnjati…VIDEO…

Ivica Pandža Orkan, umirovljeni pukovnik HV-a s Banovine, svaki svoj slobodan trenutak posvećuje istini o Domovinskom ratu na tom području. Orkan je u posjedu iznimno rijetkih fotografija, zapisa i dokumenata pronađenih nakon Oluje koje su od neprocijenjive vrijednosti za preciznije donošenje zaključaka o ratnim zbivanjima na Banovini.

Upravo zahvaljujući takvim zapisima, Orkan dolazi do nevjerojatnih otkrića zbog kojih je DORH-u u više navrata olakšao posao, osobito u slučaju ratnih zločinaca koje bi prepoznao na snimkama, a za koje zna da su se vratili u Hrvatsku u kojoj su i abolirani.

Upravo za naš portal, Orkan je otkrio kako se u dijelu odličnog, dokumentarnog filma Amacord 1991-2002, može vidjeti ulazak srpske vojske i četnika u Hrvatsku Kostajnicu. Kamera je zabilježila zarobljavanje trojice hrvatskih branitelja, Tomislava Jergovića, Željka Vujanovića i Dražena Kostrića, zavezanih ruku i okruženih naoružanom vojskom i paravojskom. Tijela prve dvojice nesretnih hrvatskih branitelja pronađena su u šumi Plavićevac, dok je Dražen Kostrić na popisu nestalih, piše dnevno.hr.

“Jedan od prisutnih u trenutku privođenja hrvatskih zarobljenika je M.N. (puni podatci poznati redakciji). Iako u nekakvoj polucilvilnoj odjeći, sve promatra s puškom na ramenu. On je inače rođen u Kostajnici, ali je sve do nedavno živio u Republici Srpskoj. Sada se vratio u Hrvatsku, sklopio ugovor sa HZZ-om i otvorio zubarsku ordinaciju”, kaže Orkan u čiju procjenu ne treba sumnjati, donosi dnevno.hr.

M.N., naoružanog srpskog paravojnika koji je ratovao protiv Hrvatske, koji nazoči zarobljavanju branitelja koji su naknadno ubijeni, a koji je danas u Hrvatskoj zubar, možete pogledati od 7:58-9:28 minuti videa.

Leave a comment

Read previous post:
U Sisku otkriven spomenik za sve poginule hrvatske branitelje Bošnjake-muslimane…

U Sisku otkriven spomenik za sve poginule hrvatske branitelje Bošnjake-muslimane…Hrvatsku je od srpske agresije branilo 30.000 Bošnjaka, od kojih ih...

Close