Published On: Pet, lip. 14th, 2019

Evo kako je odvjetnik Mišetić očitao lekciju iz povijesti profesoru kojem se ‘povraćalo’ od posjeta Vukovaru

Luka Mišetić, odvjetnik hrvatskih generala u Haagu, a među njima i Ante Gotovine, odgovorio je na društvenim mrežama nastavniku informatike Marku Šoliću iz jedne zagrebačke osnovne škole koji se je ‘proslavio’ svojom izjavom kako mu se “povraća od posjeta Vukovaru jer djecu pripremamo za novi rat zbog jednostranog prikazivanja uzroka i početka rata kao i da se neka pitanja ne smiju postaviti”.  Odvjetnik Mišetić mu je poručio da pitanja slobodno postavi, a na neka mu je i odgovorio.

Mišetić je u nekoliko svojih statusa na Twiteru napisao:

“Čitam Facebook post Marka Šolića i vidim da hrvatski učitelj ne zna da su četnici i arkanovci bili u zaleđu Zadra 1990. godine; ili da su korijeni balvan revolucije iz 1990. počeli 1989., a ne usponom HDZ-a 1990. godine; ili da je ICTY nakon 25 godina rada zaključio da je srpsko političko vodstvo u Hrvatskoj bilo zločinačko, a hrvatsko političko vodstvo u odnosu na Srbe nije, uključujući i Oluju; ili da je ICTY presudio da su srpski civili otišli u Oluji iz razloga koji nisu povezani s zločinom hrvatskih vlasti. Paradrzava RSK, dok je postojala, slavila je 1989. godinu kao početak ustanka “Krajine” i pocetak osnivanja “RSK.” Toliko o tvrdnji Šolića da “o tome koji su bili uzroci balvan-revolucije ni riječi, to pitanje se ne smije postaviti.” Može se postaviti, može. Slobodno”, poručio je na kraju zadnjeg posta odvjetnik Mišetić nakon što je očitao kratku lekciju o činjenicama iz Domovinskog rata, a što bi jedan nastavnik u obrazovnom sustavu trebao znati.

Displaying 4 komentara
Have Your Say
  1. Sramotno tko je sve podoban da djeci u školi predaje.

  2. Mira Kutleša Mira Kutleša napisao:

    Objasni odvjetnice budaletini

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
DEMENTI DEMANTIJA: Nastavak priče o knjizi “Heroji ne umiru”

Kao predsjednik GO UHDDR Grada Zaprešića  i jedina ovlaštena osoba temeljem Statuta naše udruge dužnost mi je demantirati netočne navode...

Close