Published On: Čet, lip 7th, 2018

FOTO Na posljednji ispraćaj Tatjane Krajač stigli brojni kolege, prijatelji i političari

Na posljednjem ispraćaju novinarki i urednici Nove TV Tatjani Krajač u srijedu na zagrebačkom Mirogoju nazočile su mnoge javne osobe, političari i njezini kolege i prijatelji.

Pogreb je počeo Balaševićevom pjesmom ‘Ringišpil’, a njezini su brojni kolege održali dirljive govore o svemu što su zajedno prošli s Tatjanom. Poznatu novinarku ispratili su i mnogi političari, a među njima su bili Darko Milinović, Nenad Stazić, Ivo Sanader, Miro Kovač, Ivan Vrdoljak, Vesna Škare Ožbolt, Krešimir Macan, Milanka Opačić, Miro Bulj, Dinko Cvitan, Stipe Mesić, Davor Bernardić i drugi.

Podsjetimo, Krajač je u nedjelju preminula u 40. godini života, izgubivši bitku s bolešću. Vijest je to koja je pogodila mnoge njezine kolegice i kolege, a povodom njezine smrti oglasili su se i predsjednici Sabora i Vlade, uputivši sućut njezinoj obitelji.

Dio tima  Nove TV postala je  2003. godine,  a tijekom 15 godina rada u informativnom programu specijalizirala se za praćenje unutarnje politike.

Autor: direktno.hr

Pratite me

J.D.

Tajnica UHB RH / novinarka / radijska voditeljica i urednica at UHB RH / Braniteljski Radio RH / Portal Dnevnih Novosti
Udata, supruga dragovoljca i hrvatskog branitelja, majka troje odrasle djece, dugogodišnji borac za braniteljska prava.
J.D.
Pratite me

Leave a comment

Read previous post:
POSLJEDNJI POZDRAV RATNIKU – DRAGAN GRABAREVIĆ

Nakon duge i teške bolesti,još jedan branitelj je otišao svojoj braći po oružju,tamo gdje svaka suza sa oka nestaje...bio je...

Close