Glasnović: Tu sjede prikriveni ‘antifa krkani’ i imamo istu stvar koju smo imali prije 30 godina samo novo ruho

U poljsko sudstvo se nitko ne miješa budući da su odstranili suce koji su tri godine “čitali novine”. I to je ispravno, a kod nas sve je provedeno u suprotnom smjeru. Naši svi suci su iz bivšeg sustava i čudimo se. I tu sjede prikriveni ‘antifa krkani’ i imamo istu stvar koju smo imali prije 30 godina, samo novo ruho”.

Vinko Grgić i Damjan Vucelić, koji u zastupničkim klupama SDP-a i Živog zida mijenjaju izabrane europarlamentarce Predraga Matića i Ivana Vilibora Sinčića, prisegnuli su u srijedu u Hrvatskom saboru, nakon toga su počeli slobodni govori.

Zastupnik Željko Glasnović iz Kluba Neovisnih za Hrvatsku u svom je govoru istaknuo primjer Poljske i rekao kako se BDP u Poljskoj od pada Berlinskog zida povećao za 176 posto.

“Oni su se riješili tih brodogradilišta jer su shvatili da je ta tehnologija bila zastarjela, a mi tu izgrađujemo brodove za, recimo 32 milijuna eura, a prodajemo za 22 milijuna da kupujemo socijalni društveni mir, a to se sve događalo u bivšoj državi i ta država je propala i živjela je od tri izvora financiranja: njemačke odštete, gasterbajtera i zajmova kredita”.

“Mi živimo u prošlosti, po šablonu staroga modela živimo, što je gospodin iz Istre rekao ovdje: vi oponašate propali sustav i kukate zašto jesmo gdje jesmo”, rekao je Glasnović.

U poljsko sudstvo se nitko ne miješa budući da su odstranili suce koji su tri godine “čitali novine”.

“I to je ispravno, a kod nas sve je provedeno u suprotnom smjeru. Naši svi suci su iz bivšeg sustava i čudimo se. I tu sjede prikriveni ‘antifa krkani’ i imamo istu stvar koju smo imali prije 30 godina, samo novo ruho”.

kamenjar.com

Displaying 2 komentara
Have Your Say
  1. Tonci Loncar Tonci Loncar napisao:

    Jedini koji govori istinu sa zekanovićem

  2. Nikola Prenka Nikola Prenka napisao:

    Ne sjede samo u
    Hrvatskom Državnom Saboru ,
    već su od 2000-te godine razmiješteni po raznim “mjestima” i funkcijama

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Osnovano Međuresorno povjerenstvo za nabavu višenamjenskog borbenog aviona

Vlada je na sjednici u četvrtak osnovala Međuresorno povjerenstvo za nabavu višenamjenskoga borbenog aviona, u skladu sa zaključcima Vijeća za...

Close