Glavni tajnik Ilija Ćorić HSS-a izbačen iz stranke

Ilija Ćorić glavni je tajnik HSS-a, čiji je predsjednik Krešo Beljak nedavno Bandića nazvao hodajućim političkim mrtvacem

Glavni tajnik HSS-a Ilija Ćorić zbog današnjih poteza momentalno dobiva otkaz udaljuje se iz stranke, rekao je šef HSS-a Krešo Beljak. Zagrebački proračun danas je prošao u Gradskoj skupštini nakon što su ga neočekivano podržala još trojica zastupnika – Ilija Ćorić, Jozo Milićević i Miroslav Polovanec.

Ilija Ćorić glavni je tajnik HSS-a, čiji je predsjednik Krešo Beljak nedavno Bandića nazvao hodajućim političkim mrtvacem. HSS je u Amsterdamskoj koaliciji s GLAS-om Anke Mrak Taritaš i IDS-om, također žestokom kritičarkom gradonačelnika Bandića.

Šef HSS-a Krešo Beljak sazvao je izvanrednu konferenciju za medije u 15 sati. Nagađa se da će Ćorić zbog glasanja u Skupštini biti suspendiran u stranci.

Podsjetimo, zastupnici Skupštine su većinom glasova podržali zagrebački proračun težak 8,19 milijardi kuna, koji je veći za 185 milijuna kuna u odnosu na ovu godinu. Za proračun je glasalo 26 zastupnika, njih 24 glasalo je protiv, a nitko nije bio suzdržan.

Displaying 5 komentara
Have Your Say
  1. Ante Vukušić Ante Vukušić napisao:

    Osta još jedino predsjednik, članovi odavno izbačeni !!!

  2. Mihael Boban Mihael Boban napisao:

    Treba tog smrada Beljaka izbaciti iz Države

  3. Ivan Kovačević Ivan Kovačević napisao:

    Ovaj slovenac reterd bljak misli da smo mi Hrvati glupi.. Reko mu da digne ruku a sad ga to fol izbacuje iz neke stranke..

  4. Još malo i drug beljak ko pale, sam na svjetu 😂😂😂😂

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
(VIDEO) PODIVLJAO KADA JE ČUO TKO SU NAJBOLJI VATERPOLISTI NA SVIJETU

(VIDEO) PODIVLJAO KADA JE ČUO TKO SU NAJBOLJI VATERPOLISTI NA SVIJETU: ‘Je*em ti mater i tebi i Srbiji. U mojoj...

Close