Goran Bare o zabranjivanju Thompsona: Prije bih zabranio govore političara nego koncert nekog izvođača

KOMENTIRAO OLIVERA , JOSIPOVIĆA I JADRANKU KOSOR

Goran Bare uoči splitskog koncerta održanog u srijedu za Dalmatinski portal dao je intervju u kojem je osim o glazbi govorio i o aktualnostima u društvu.

“Svako zabranjivanje je kontraproduktivno, tako da sam protiv svakog zabranjivanja, osim ako to zabranjivanje nema jako čvrstu pozadinu, ako nije moralno ispravno. Prije bih zabranio govore raznih političara nego koncert nekog izvođača”, izjavio je Bare.

Dodao je da od splitskih glazbenika najviše cijeni  “one kojih više nema” Tomu Bebića i Olivera Dragojevića.

Pohvalio je reakciju Splićana koji su na spektakularan način ispratili Olivera, no kako kaže posljednji ispraćaj nije gledao jer ima averziju od pogreba.

U intervjuu je rekao da mu je žao što je Ivo Josipović u svojoj kampanji koristio  njegovu pjesmu “Put ka sreći”, ali se i ispričao Jadranki Kosor, za koju je svojevremeno cinično rekao “da mu je zvijezda vodilja”.

“Ispričavam se gospođi, ali bio sam prenabrijan jer sam trebao izaći na binu, a neka novinarka me pitala što mislim o gospođi Kosor. Još jednom joj se ispričavam”, izjavio je Bare.

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Pupovac u srpskim medijima ‘napao’ Kolindu i Penavin prosvjed u Vukovaru

Pupovac o svemu po malo. Predsjednik SDSS-a i saborski zastupnik Milorad Pupovac u intervjuu za srpsku Politiku progovorio je o...

Close