Published On: Pet, ožu 23rd, 2018

HČSP POZIVA NA PROSVJEDNI SKUP PROTIV RATIFIKACIJE INSTAMBULSKE KONVENCIJE

Hrvatska čista stranka prava poziva sve svoje članove i simpatizere na veliki prosvjedni skup PROTIV ratifikacije Istanbulske Konvencije, koji će se održati u Zagrebu, na Trgu bana Josipa Jelačića, dana 24.03.2018. godine, s početkom u 11,00 sati.
Vrijeme je da IZAĐEMO NA ULICE i odupremo se ovoj sluganskoj Vladi i ovom Bruxellskom poslušniku koji u svakom pogledu vodi našu domovinu u propast pogotovo u moralnom i ideološkom smislu. Vlada RH prezentira IK i njezinu svrhu “kao zaštitu žena od nasilja u obitelji.”
Mi u HČSP-u mišljenja smo da je istinska svrha uvođenje rodne ideologije.!
Ne dozvolimo da muškarac postane žena, da nam kćeri budu “ono”, da nam sinovi budu “ono”, da majke budu “roditelji broj 1”, a očevi “roditelji broj 2”. Tu je još čitavi niz degutantnih stvari kojima jednostavno nema mjesta u Hrvatskoj.
Hrvatice i Hrvati zato ne smijemo dozvoliti da ratifikacija Istambulske konvencije  postane dio unutarnjeg pravnog sustava RH jer time se onda gubi naš identitet u svakom smislu!

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!
HČSP

Pratite me

J.D.

Tajnica UHB RH / novinarka / radijska voditeljica i urednica at UHB RH / Braniteljski Radio RH / Portal Dnevnih Novosti
Udata, supruga dragovoljca i hrvatskog branitelja, majka troje odrasle djece, dugogodišnji borac za braniteljska prava.
J.D.
Pratite me

Leave a comment

Read previous post:
PODUPIRU PROSVJED: HSP je protiv ratifikacije Istanbulske konvencije

Na nedavnoj Programskoj konvenciji HSP usvojene su Programske smjernice među kojima važno mjesto ima i odlučno protivljenje ratifikaciji Istanbulskoj konvenciji, kaže se...

Close