Hoće li “Knez Drpislav” rehabilitaciju u toplicama čekati šest mjeseci ili će na Brijune za 7 kuna

2016-05-24-13.54.10-614x3301

NENAD STAZIĆ, saborski zastupnik SDP-a, ozlijeđen je jučer poslijepodne prilikom pada s bicikla. Stazić je u središtu Zagreba naletio na pješaka, pao i  slomio kuk. Hitno je operiran u Traumatološkpj klinici u Draškovićevoj.

Koliko dugo će Stazić biti izvan pogona ovisit će o oporavku, a upućeni kažu da bi se, s obzirom na Stazićeve godine i dobro opće zdravstveno stanje, sve trebalo vratiti u normalu za tri do četiri tjedna.

Iz SDP-a su poručili da će Stazić, čim rana zacijeli, otići u toplice gdje će nastaviti s oporavkom i rehabilitacijom.

Pitanje je, međutim, hoće li Stazić na rehabilitaciju u toplicima čekati uobičajenih šest do devet mjeseci, koliko čekaju ostali pacijenti, ili će preko reda odmah iz Traume u Daruvar ili Varaždin. Ili će na Brijune za sedam kuna, kao što je ljetovao ranijih godina.

Zbog ljetovanja za sedam kuna dnevno na Brijunima general Željko Glasnović, saborski zastupnik HDZ-a, Stazića je prozvao “Knez Drpislav”.

Inače, Nenad Stazić, javno je pozvao pješaka s kojim se sudario da mu se javi.

”Jučer popodne imao sam biciklističku nesreću. Vozio sam desnom stranom kolnika u pravcu centra grada. Ispred mene u istom smjeru kolnikom se kretao pješak. Kad sam ga htio obići, on je nenadano i bez najave krenuo na desnu stranu kolnika i srušio me. Nije bilo namjerno, ali ja sam pao i slomio kuk. Sinoć sam operiran. Molim gospodina koji me je nenamjerno srušio da mi se javi i da mi pomogne srediti formalnosti u bolnici”, napisao je Stazić na Facebooku.

Displaying 4 komentara
Have Your Say
 1. Ivica Vojnovic napisao:

  Jos se bavite nebitnom osobom pa vi ste ludi nego on

 2. Marija Bare napisao:

  ja sa 3 infarkta nisam mogla dobiti toplice,a on pijandura će ih dobiti bez problema

 3. Ivica Turk napisao:

  Nek crkne cetnik .!

 4. Petricevic Boris napisao:

  A što pod kakav kamion ili tramvaj ne pade.

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
MINISTAR PRAVOSUĐA RH ŠPRLJE U HAAGU

MINISTAR PRAVOSUĐA RH ŠPRLJE U HAAGU “Bili su iznenađeni, šestorici bh Hrvata pružit ćemo svu pravnu i stručnu pomoć” U...

Close