Published On: Pet, stu. 2nd, 2018

Hrast i HKS – Protiv Marakeškog sporazuma – Za suverenu Hrvatsku!

Hrvatska politička scena našla se u jednoj neobičnoj situaciji ili netko lovi u mutnome. Tražili smo “Marakeški sporazum” preveden na hrvatskom jeziku, ali osim nekih linkova, opet upućuju na engleski jezik. Izjava predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grbar Kitarović da neće potpisati isti ima dvojako značenje. Može ga usvojiti, ali ne mora ga potpisati ili ona uopće nije meritorna za isto područje. Kako se iz različitih medija i članaka, te izjava političara dade iščitati, to bi ingerencija MVEP-a. No kako kod nas nikad u ništa ne možete biti sa sigurnošću na čisto, očito ćemo morati čekati povrat saborski zastupnika u klupe, a i direktno obraćanje premijera i predsjednice, tko će ili neće usvojiti ili potpisati “Marakeški sporazum”. Što se građana tiće, tu možemo reči da je situacije relativno jasna, da su svakako PROTIV! Hoće li Hrvatska slijediti put Mađarske, ne zaboravimo da je oko nas najezda migranata, a na putu prema “obećanim zemljama” žica.

https://www.youtube.com/watch?v=zA_gXwKKGGs&feature=youtu.be

Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me

Leave a comment

Read previous post:
Misa zadušnica za poginule branitelje

Povodom obilježavanja Svih svetih i Dušnog dana u petak je služena misa zadušnica za sve poginule hrvatske branitelje u crkvi...

Close