HRGOVIĆ PRIREDIO IZNENAĐENJE ZA BRANITELJE! Osigurao 500 besplatnih karata, evo kako do njih

U subotu 8. rujna u sportskoj dvorani Arena Zagreb održat će se boksački spektakl Filip Hrgović (5-0, 4 KO) protiv Amerikanca Amira Mansura (23-2-1, 16 KO) . Borit će se za titulu interkontinentalnog prvaka prema WBC verziji. Boksači su danas odradili vaganje, Filip Hrgović imao je 105.7 kilograma, a Amir Mansur 102.2 kilograma.

Ulaznice za hrvatske branitelje za boksački meč Filipa Hrgovića protiv Amira Mansoura mogu se podići na blagajni na sjeverozapadnom ulazu Arene Zagreb. Branitelji trebaju priložiti svoju braniteljsku ispravu (braniteljsku iskaznicu ili potvrdu o statusu) na uvid kako bi preuzeli ulaznice. Ponuda je ograničena na 500 ulaznica. Blagajna je otvorena od 14:00 do 20:00 sati.

Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me

Leave a comment

Read previous post:
8. rujna 1991. Kusonje – herojska pogibija 20 hrvatskih vojnika

Na današnji dan 8. rujna 1991. u Kusonjama pokraj Pakraca poginulo je 20 hrvatskih vojnika nakon što su se našli...

Close