Published On: Sri, tra. 24th, 2019

Hrvatske udruga Benedikt: „Pametna“ multikulturalnost

Kako „Pametno“ početi osvrt na ono što se jučer dogodilo u našem gradu. Da, bili smo živi svjedoci nekakvog klanjanja u samom centru Splita. Sedam osoba muslimanske vjeroispovijesti, sljedbenika islama iskoristilo je javni parking za svoje rituale, molitvu i klanjanje.

Svjedoci smo događanja diljem Europe ali i šire u kojima svakodnevno stradava veliki broj ljudi. Multikulturalnost kakvu sada imamo jest najbolji put za terorizam i ugrožavanje naše sigurnosti.

Što je sada s gospođom i gospodinom Puljak koji se protive kada katolici mole protiv pobačaja, a ne reagiraju kada se izvode ovakvi  molitveni rituali.

Ne smijemo zaboraviti da su isti ti Pametni tražili da se vjeronauk kao predmet izbaci iz škola odnosno nastave. Stoga se i ne trebamo čuditi što nam se događaju ovakve stvari.

Ekonomski migranti s istoka koji su nahrupili u Europu predstavljaju veliku opasnost. Nažalost i u Hrvatskoj imamo one koji više žele živjeti s islamistima nego s katolicima jer su kako oni kažu katolici zatucani i nisu otvoreni za sve narode, rase i vjere.

Poštivati treba svakoga kao ljudsko biće, ali hrvatski narod i katolička vjera su ono što treba imati prioritet u našoj domovini.

Hrvatski narod opstao je ponajprije zahvaljujući svojoj vjeri i katoličkom nauku koji nas je održao kroz stoljeća i upravo je to jedan od  temelja našega društva.

Zapitajmo se je li ovo tek početak i što možemo očekivati u skoroj budućnosti. U islamskim zemljama ženama su zabranjene mnoge stvari  (pravo glasa, vožnja automobila i sl.)  kao što su neke i izričito propisane (pokrivanje tijela i lica itd.). Želimo li i mi takvo društvo u kojem će žene biti bez gotovo ikakvih prava?

Svi oni koji podržavaju dolazak islamista i ulazak u našu državu te zagovaraju multi-kulti društvo su ili dobro plaćeni za to ili pak žive u zabludi.

Ni u kojem slučaju nije potrebno da naša djeca ispred svojih domova, na igralištu ili putu do škole budu taoci nekih čudnih molitvenih rituala.

S obzirom da stranka Pametno, kojoj je na sreću nedostajalo malo glasova za ulazak u Sabor RH, koristi gradske prostorije za svoje djelovanje te se zalažu za multikulturalnost, otvorene granice za sve i ukidanje vjeronauka u školama predlažemo da muslimanskoj zajednici ustupe prostor za molitvu kako ne bismo bili taoci njihovih rituala.

Hrvatska udruga Benedikt

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Vinko Bilaver Vinko Bilaver napisao:

    Stoka nisu narod

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
POSLJEDNJI POZDRAV RATNIKU – ILIJA BARONJI

ILIJA BARONJI, 11.11.1961. - 21.04.2019. Nažalost, bez pozdrava otišao još jedan sumještanin, suborac, dragovoljac Domovinskog rata, branitelj Laslova. NEKA TI...

Close