Published On: Sub, pro. 1st, 2018

Humanitarna akcija kadeta za pučku kuhinju Župe sv. Antuna Padovanskog

Predstavnici Kadetskog zbora Kadetske bojne „Predrag Matanović“ uručili su pučkoj kuhinji Župe sv. Antuna Padovanskog na zagrebačkom Svetom Duhu 19. studenog 2018. donaciju u prehrambenim proizvodima i sokovima koju su prikupili, odrekavši se dobrovoljno tijekom dva tjedna, svojih marendi i međuobroka.

Humanitarnu akciju organizirao je Kadetski zbor, čiji je predsjednik kadet narednik Eugen Pranjić, rekao kako je ovo tek jedan mali znak pažnje, ali i djelo milosrđa kroz koje kadeti, onima koji su u potrebi pružaju pomoć, a fratri su iskazali veliku zahvalnost i zaželjeli kadetima svako dobro u daljnjem radu.

Ova akcija nastavak je humanitarnih aktivnosti koje kadeti provode duži niz godina. Uz ovu donaciju, kadeti su do sada svoje dobrovoljne priloge u hrani, potrepštinama i novčanim sredstvima darovali između ostalih i Pučkoj kuhinji u Jukićevoj ulici u Zagrebu, SOS dječjem selu Lekenik i Oborovo te udruzi “Posljednja nada” u Krapini.

Humanitarna akcija kadeta za pučku kuhinju Župe sv. Antuna Padovanskog

Autor: MORH

Pratite me

J.D.

Tajnica UHB RH / novinarka / radijska voditeljica i urednica at UHB RH / Braniteljski Radio RH / Portal Dnevnih Novosti
Udata, supruga dragovoljca i hrvatskog branitelja, majka troje odrasle djece, dugogodišnji borac za braniteljska prava.
J.D.
Pratite me

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Uprava za zatočene i nestale na studijskom putovanju u Berlinu

Djelatnice Uprave za zatočene i nestale Ministarstva hrvatskih branitelja sudjelovale su na informativno-studijskom putovanju tematskog naziva „Kultura sjećanja i suočavanje...

Close