Ima li itko, tko je bio sa Krešom Beljakom u postrojbi, koja je to bila postrojba!?

KAKO BIH UKLONIO DVOJBU KOJU IMAM…NETKO MORA ZNATI…

Pitam svekoliku braniteljsku populaciju, sve udruge, sve časnike,dočasnike, gardiste, HOS-ovce i Policajce Specijalce.
Ima li itko ,tko je bio sa Krešom Beljakom u postrojbi, koja je to bila postrojba, tko mu je bio nadređeni ili podređeni tko mi može kazati i dokazati koliko je dugo i na kojem bio bojištu ? Pita Mario Maks Slaviček

Želio bih usporediti svoj ratni tijek, ratni put i sudjelovanje u ratu s dotičnim. Jer mi eto ide na onu stvar što se izjednačuje samnom i sa svim drugim braniteljima a koliko vidim i čujem za sada nitko nigdje ne zna, gdje je dotični i sa kime i na kojem bojištu te koliko dugo ratovao. Baš kao i što je sa mnogima koji se na naš status branitelja pozivaju. Zanima je li se odazvao na mobilizacijski poziv ili se priključio po prizivu savjesti bez mobilizacijskog poziva.

Ovo pitanje vrijedi i za Čačića Radomira, Sanadera, Kosoricu , MIlanovića, Zorana Ercega,Sauchu, Flegu iz IDS-a i cijelu plejadu sličnih “rodoljuba” i “domoljuba”… Eto zanima me kao što je i njih zanimalo gdje je tko od nas bio pa su forsirali stvaranje registra branitelja. Bilo bi lijepo napraviti registar onih koji nisu sudjelovali u izravnoj oružanoj obrani Hrvatske od velikosrpske agresije na čelu sa JNA petokrakom a pojačanečetničkom Kokardom devedesetih a po ustavu su jelte trebali i morali.

Ako sam u krivu i ako je bio dotični g. Krešo Beljak ratovao ili bio na bojištu ili više bojišta, na crti bojišnice u rovu ili bunkeru sa puškom u ruci duže od 100 dana ili više ili duže od moje malenkosti i mojih suboraca, odmah se ovdje javno ispričavam g. Beljaku i klanjam do poda.

Unaprijed zahvaljujem i častim rundom za točnu i provjerljivu informaciju.

P.S U normalnim zemljama oni koji su trebali a nisu kad je trebalo svoju zemlju branili od agresije, ti i takvi ne mogu ni na koji način sudjelovati u upravljanju njome….

BOGU VJERNI – ZA DOMovinu SPREMNI !

Mario Maks Slaviček

Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me
Displaying 19 komentara
Have Your Say
 1. Andrija napisao:

  Beljak je bio student prof. Stjepana Šterca. Prof. Šterc je nedavno u jednom društvu izjavio da je Beljak zaista bio u HOS-u. Pitajte profesora. Možda on zna u koju se to postrojbu uključio Beljak.

 2. […] očitovanje zasigurno osjetio prozvanim, upravo stoga što je jedan portal pustio objavu s naslovom;Ima li itko, tko je bio sa Krešom Beljakom u postrojbi, koja je to bila postrojba!?, nakon čega je uslijedio niz komentara koji Beljaka ne povezuju sa sudjelovanjem u Domovinskom […]

 3. Bruno Govorcin Bruno Govorcin napisao:

  to je bila postrojba radijoizjav

 4. Marko Keškić Marko Keškić napisao:

  Po njegov nastupu!? Uvjek dominacija na prvom mjestu ali drskost bezrazložna ne opravdava opstanak ovog šupka. Nedajte mu medijskog prostora i bit će prosijak….!

 5. Marko Keškić Marko Keškić napisao:

  Šupak divizija !

 6. Komnjen Grabovac Komnjen Grabovac napisao:

  Verojatno je bio na boišnici tamo gdje je rođen sa janezima 😂😂😂😂

 7. Kreso Frankic Kreso Frankic napisao:

  Koja je to postrojba-UDBA!

 8. mozda ima ali ako su bili sa njim onda ih je sramota se javiti jer ti nisu sigurno vidili ni rova a kamoli četnika

 9. Ako se netko i javi,vjerojatno danas neće dobiti odštetu za ukradeni radio

 10. Nino Čeredar Nino Čeredar napisao:

  Koliko li je sam Ante vjerodostojan kao svjedok u pogledu Beljaka, mislim ako ga se nitko drugi ne sjeća, nitko iz rovova i prve crte.

 11. Mijo Spudic Mijo Spudic napisao:

  munched brigada

 12. Nino Čeredar Nino Čeredar napisao:

  Kaj je i on branitelj sa prve crte ili po odluci upravitelja zatvora ???

 13. Željko Klanfar Željko Klanfar napisao:

  LJudi je bio je njegova bojna se zvala PAJSER BOJNA najveću pobjedu je ostvario 4 kasića u jednom okršaju

 14. NJEGOVA JE OBIJACKA BOJNA ORUZJE PAJSER ZDIPS

 15. Vela Milivojevic Vela Milivojevic napisao:

  ima , Plenković….

 16. Josip Lakić Josip Lakić napisao:

  koliko ja osobno znam,to i mogu potvrditi jedini svjedok da je Beljak bio pripadnik HOS-a je njegov zapovjednik Ante Prkaćin.Ako laže Prkaćin onda i ja lažem.

 17. Toni Strunje Toni Strunje napisao:

  LAŽOV NAJVEĆI,MOŽDA JE PRIŠAO NA CD.

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
ŠUTLJIVA ANKA!? Nova prijava protiv Mrak Taritaš: Opet prešutjela je novac koji je primila

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa provjerava još jednu prijavu protiv predsjednice stranke Glas i saborske zastupnice Anke Mrak Taritaš....

Close