Published On: Čet, srp. 19th, 2018

Index žestoko napao izbornika Zlatka Dalića

Nismo dugo trebali čekati da euforija splaske i da počne pljuvanje. Gle čuda već trećega dana se javio index, poznati pljuvački portal. Na meti je pomalo začuđujuće Heroj nacije Zlatko Dalić i tako je ponio neslavnu ulogu prvog portala koji je javno napao reprezentaciju.

ZLATKU DALIĆU Varaždin je jučer pripremio doček. Prvo su ga u njegovoj ulici dočekali susjedi i prijatelji, a nakon toga su se uputili prema glavnom varaždinskom trgu, gdje su ga čekali Varaždinci. Kako je bilo i planirano, tamo je pjevao i Thompson, koji je najavljen kao Dalićev prijatelj. Prije nego što je Thompson izveo pjesmu “Lijepa li si”, Dalić i on su se zagrlili na pozornici.

Sve je s pozornice pratio i Velimir Bujanec, kako index piše ”neonacist, ekstremni desničar, osuđeni diler i voditelj opskurne” TV emisije, koji je na svom Facebook profilu i objavio fotografiju s izbornikom hrvatske reprezentacije. U kakvom su točno odnosu hrvatski izbornik i Bujanec, koji je jučer na doček došao u Thompsonovom društvu, nije nam poznato pita se index. Ovo je jedina fotografija na kojoj se vide zajedno Dalić i Bujanec, koji je bio i u VIP šatoru gdje su bili samo najbliži Dalićevi suradnici, prijatelji i obitelj.

Dalje se nastavlja nabrajanje svega što su mogli smisliti protiv popularnog voditelja TV Emisije Bujica Velimira Bujanca i to sve pod skrivenim napadom i zamjerkom na račun Zlatka Dalića.

Nastavak je to bojažljivog ali ipak otvorenog napada na reprezentaciju koji je počeo već prvoga dana dočeka a koji se nastavio u narednim danima. Inače mirnog Zlatka Dalića uspjeli su isprovocirati a ovaj članak je očito hladan tuš i vraćanje u Hrvatsku zbilju.

Displaying 2 komentara
Have Your Say
 1. Boris napisao:

  Da li je Dalic desno orijentiran ili ne to je najmanj važno.
  Ostvario je nezabilježen uspjeh z ovako malu zemlju.
  Dragi Dalicu, sada si Bog svima pa i onim splacinama i lopovima u HNS.
  Ne gledaj iza sebe nego, put pod noge i bježi iz ove države ako si pametan i osiguraj svoju obitelj.
  Lele

 2. Ivana napisao:

  Index su jedine novine u Hrvata koje se usude pisati istinu.

Leave a comment

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
The Independent: Što možemo naučiti od Hrvatske, male zemlje s velikim snovima?

VELIČANSTVEN rezultat Hrvatske na SP-u u Rusiji i dalje je inspiracija svim vodećim svjetskim medijima. Tako britanski The Independent donosi...

Close