ISPRIKA SRBIMA, ŽRTVE OLUJE? Crnogorski političar najavio dolazak u Knin i šokirao izjavom!

NEVJEROJATNO

Sa svojim je predstavnicima u Knin krenuo čelnik stranke Prava Crna Gora Marko Milačić. Razlog? Želi se  ispričati srpskom narodu zbog sudjelovanja crnogorskog brigadira Ivana Mašulovića na obilježavanju proslave akcije Oluja. Milačić će, kako je najavio, s glavnim tajnikom Prave Crne Gore Vladislavom Dajkovićem boraviti u dvodnevnom posjetu Kninu, gdje će se sastati sa predstavnicima srpskog naroda, ali i nekoliko srpskih obitelji, prenosi portal CdM.

Displaying 2 komentara
Have Your Say
  1. kliberius napisao:

    Možda je glup ali nije lud (možda), da je navratio, službeno, 05.08… bilo bi “graha” i za njega. Ovako će izlupati inkognito “dvaes” selfija i poslije se ___čiti po Budvi. A može i navratiti kod “Petka” na pivu… (” Nakon incidenta koji se odvijao u lokalnom kafiću “Petko” u naselju Uzdolje, nedaleko od Knina policija je privela muškarca B.P. (53) koji je u alkoholiziranom stanju s majicom lika Draže Mihailovića prijetio predsjednik HVIDR-e Knin…”)

  2. Ivan Dragovoljac napisao:

    SMEĆE ČETNIČKO, BOLJE TI JE DA NE DOLAZIŠ!!!!!!!!!

Leave a comment

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
Otkazan Bajagin nastup na Danima piva u Karlovcu zbog pritiska dijela braniteljskih udruga?

Iako je najavljen i mnogi su očekivali njegov nastup, Bajaga neće nastupati na ovogodišnjim Danima piva u Karlovcu! Umjesto njega,...

Close