Published On: Čet, svi. 16th, 2019

Istraga je gotova! Otac s Paga koji je bacio djecu s balkona nije bio neubrojiv!

Konzilij liječnika detaljno je proučio psihološko stanje oca ozlijeđene djece s Paga

Otac koji je svoje četvero djece bacio s balkona kuće na Pagu neće se moći braniti neubrojivošću, a N1 televizija ekskluzivno donosi informacije o onome što je utvrđeno istragom.

Od zločina su prošla dva i pol mjeseca, a Državno odvjetništvo završilo je istragu protiv oca s Paga, kojeg čeka optužnica za četverostruki pokušaj teškog ubojstva vlastite djece.

“Istraga je zaključena i sada za nekoliko dana će uslijediti optužnica koja će biti podnesena Županijskom sudu u Zadru”, kazao je za N1 Duško Berović, glasnogovornik Županijskog držržavnog odvjetništva u Zadru.

Tijekom istrage ispitana su četiri svjedoka, između ostalog i supruga osumnjičenog. Uz druge dokazne radnje, presudnu ulogu u istrazi imalo je psihijatrijsko vještačenje osumnjičenog.

“Konzilij liječnika, dakle kombiniranog vještačenja, psihologijskog-psihijatrijskog vjestašenja, ustanovio je da ovaj počinitelj, dakle okrivljenik, u vrijeme počinjenja kaznenog djela nije bio neubrojiv”, istaknuo je Berović.

 

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Dujmović: Ne znam jesu li u Vatikanu svjesni kako je papina izjava o Stepincu dala ‘vjetar u leđa’ velikosrpskoj politici?

Izjava pape Franje kako je proces kanonizacije bl. Alojzija Stepinca "stao" zbog toga što se sa srpskom stranom još raspravlja...

Close