IV. USKRŠNJI SAJAM PODUZETNIŠTVA HRVATSKIH BRANITELJA U OSIJEKU

Hrvatski  branitelji grada Osijeka,  Udruga “Heroji Osijeka” i Udruga “Donji Grad”, u suradnji sa gradom Osijekom,  i ove godine, četvrti puta po redu,  organiziraju Uskršnji sajam poduzetništva hrvatskih branitelja.

IV. Uskršnji sajam poduzetništva hrvatskih branitelja održati će se u vremenu od 10. – 13. travnja 2019.g. u Osijeku, na Trgu Ante Starčevića, sa time da će prva dva dana (srijeda i četvrtak) biti otvoren u vremenu od 07,00 – 19,00 sati, a treći dan (petak”, radno vrijeme Sajma biti će od 07,00 do 16,00 sati.

Organizatori navedenog sajma  pozivaju  sve hrvatske branitelje, koji su zainteresirani za sudjelovanje na sajmu, da se prijave  pozibom na broj moba:  097/709 34 77.

Uz navedeno, ovom prilikom isti  pozivaju sve građane da u vrijeme održavanja sajma dođu na Trg Ante Starčevića u Osijek i da  se ososbno uvjere  kako su hrvatski  branitelji veoma korisni i produktivni i u miru.

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Hrvoje Zekanović o suradnji HSP-a i NHR-a: Nismo zajedno samo zato jer se pojedinci boje preferencijalnog glasanja

  Neovisni za Hrvatsku i Hrvatska stranka prava (HSP) održali su u Hrvatskom saboru konferenciju za novinare na kojoj je najvljen...

Close