Iza obijača automobila stoji »sikter amsterdamska koalicija«

Tko je taj Beljak da bi mogao iz Hrvatske protjerivati hrvatske državljane, ma odakle da su iz dijaspore ovdje došli, i ma gdje se rodili i ma odakle vukli podrijetlo. Mi ćemo ih moliti da se vrate, a ovaj ološ će ih rastjerivati.

„Još jedna ustaška emigrantica, ova iz Kanade a porijeklom iz Bosne. Mi smo zemlja koja se oslobodila fašizma vlastitim snagama za razliku od Austrije, koja nam sada docira i uči nas antifašizmu zahvaljujući ovakvim domaćim izdajnicima. Sikter iz naše Hrvatske!!“ (objavio je Krešo Beljak, 10. 3. 2019., a prenijeli svi).

Nigdje nisam pročitao, čuo, vidio… da su se oglasili udrugari (udrugarice) iz udruga sorošijanske ideologije. Nema, bit će, kod Beljaka famoznog „govora mržnje“, kojom one inače kao metalnom šipkom mlate svakog, pa i najmanjeg neistomišljenika. Nema mi druge – oni šutnjom potvrđuju kako je ovo „govor ljubavi“. Šute i „amsterdamci“, Anka Mrak Taritaš, Boris Miletić, Silvano Hrelja, Mirando Mrsić, laburisti, pegesovci, a sedmi član, Krešo, rekao je ono citirano. Nije mi nego ustvrditi kako će slogan ove pik zibner koalicije. Ima ih sedam, za EU izbore biti „Sikter iz Hrvatske“. Ovo „sikter“ znači i „marš“ (iz Hrvatske, a na njemačkom iz tridesetih godina baš onako – nacistički značilo „Raus iz Hrvatske!“

Krešo Beljak valjda ne zna njemački, bliži mu je turski, pa i četnik, doduše umiveni i friško svaki dan obrijani – Aleksandar Vučić – koji se prije Kreše Beljaka Albancima obratio sa „sikter“. Njega će nam Beljak citirati. To da Beljak Ružu Tomašić, zastupnicu u Europskom parlamentu naziva „ustaškom emigranticom“ ne ću ni komentirati jer eto, što bi rekli Srbijanci jedna jajara (sitni lopov) se i to usudi. Šute i druge stranke, strančice i partije, od SDP-a do HDZ-a – „ne bi se šteli mešati“, pa zaključujem da svi oni smatraju kako Ruža Tomašić to i zaslužuje!

Tko je taj Beljak da bi mogao iz Hrvatske protjerivati hrvatske državljane, ma odakle da su iz dijaspore ovdje došli, i ma gdje se rodili i ma odakle vukli podrijetlo. Mi ćemo ih moliti da se vrate, a ovaj ološ će ih rastjerivati. Blago rečeno to je i protuustavno, naime protjerivanje Hrvata (kako političkih tako i etničkih, riječju: državljana!). Različitost u mišljenjima, svjetonazorima, seksualnim „usmjerenjima“… je jedno, a protjerivanje neistomišljenika drugo: ono je nacizam u čistom obliku. A što ako takvi na koje se ustremio Beljak ne bi htjeli otići – on bi ih pajserom ili već s nečim, možda i moćnijim? Stoga treba reći Beljaku „sikter“ iz politike u Hrvatskoj, „marš“ iz nje van jer, pored ostaloga, gadi „čovječanstvo“, a HSS ubija zauvijek. Tko će pokrenuti taj postupak, ili sličan, pred nekim sudom u Hrvatskoj, pred nadležnim odborom u Hrvatskom saboru, ili će Beljak i nadalje koristiti nacističke poruke, doduše na turskom. Fina jedna amsterdamska koalicija koju ću ubuduće po njenom „viđenom“ članu zvati i „sikter amsterdamska koalicija“. Ili „raus koalicija“!

Mato Dretvić Filakov/hrvatski-fokus.hr

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Tihomir Miota Tihomir Miota napisao:

    Neću o ovome jadniku jer je prejadan ali pitam se tko je izabrao Hrelju za predstavnika umirovljenika i koga je on pitao sa kime da surađuje.MRAK ZAMRAČILA ZNAMO KOLIKO I ŠTA,O BELJAKU NEĆU,NIJE VRIJEDAN TOGA ALI HRELJA UMIROVLJENIKE STAMOTI ŠTO SA TAKVIMA IDE U KOALICIJU!

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
VIDEO Muškarac poginuo u stravičnoj eksploziji u Međimurju, izbio je i požar…

U ponedjeljak ujutro oko 10 sati u ulici Rade Končara 9 u Donjem Vidovcu, u objektu iza društvenog doma u...

Close