Published On: Ned, lip. 23rd, 2019

Jako nevrijeme pogodilo virovitičko područje, zbrajaju se štete od tuče

Olujno nevrijeme tijekom subote i nedjelje zahvatilo je i Virovitičko-podravsku županiju. Obilna kiša, umjeren do jak vjetar, tuča te oko 12 tisuća munja dio je olujnih razvoja iznad županije.

Obilna kiša padala je iznad cijele županije, a u prosjeku je palo 20 do 50 mm kiše. Zapadni dio županije, osobito područje Velike Črešnjevice, Otrovanca, Pitomače, Križnice i Sedlarice zahvatila je tuča veličine graška do lješnjaka, a zbog velike količine kiše ponegdje je ponovno došlo do poplava. Poplave su pogodile i područje Orahovice, javlja ICV.hr.

Vjetar je s prolaskom fronte puhao brzinama do 65km/h. A dolaskom hladne fronte temperatura zraka oko 17 sati u samo sat vremena pala je za 10°C, s 30 na 20°C

Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Samo ova 4 sredstva pomažu protiv komaraca – sve ostalo je bacanje novca!

Na tržištu se nude brojuni proizvodi koji garantiraju da ćete provesti prekrasno ljeto na otvorenom bez ijednog jedinog uboda. Evo...

Close