Jasna poruka suparnicima: Pogledajte kako je Škoro ‘okrznuo’ predsjednicu i Milanovića

‘Jamčim vam da ću sve svoje intelektualne i poduzetničke sposobnosti staviti u funkciju države’

Skladatelj i pjevač Miroslav Škoro u nedjelju u devet sati objavio je na svojoj facebook stranici odluku o svojoj kandidaturi za predsjednika Republike.

Obraćajući se putem video poruke rekao da će njegov prvi potez biti upućivanje prijedloga za promjenu Ustava, a njegov program je savez s narodom. Želi vratiti povjerenje u instituciju predsjednika RH.

U svom obraćanju koje je prvo objavio na Youtubeu, a zatim i na službenoj Facebook stranici, Škoro nije propustio da se suptilno obračuna sa svojim suparnicima na predsjedničkim izborima, Kolindom Grabar-Kitarović i Zoranom Milanovićem.

“Ja vam neću obećati da će Hrvatska biti među najbogatijim zemljama na svijetu, ali jamčim vam da ću sve svoje intelektualne i poduzetničke sposobnosti staviti u funkciju države – za mene Hrvatska nije slučajna država i dokazat ću da je itekako uspješan projekt koji su ugrozili nesposobni političari”, rekao je predsjednički kandidat Miroslav Škoro.

Može li Miroslav Škoro pobijediti Kolindu Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića i postati predsjednik?

 REZULTATI

Tako je jasno asocirao na izjavu Kolinde Grabar-Kitarović koja je nakon pobjede na izborima izjavila da će Hrvatska biti među najbogatijim zemljama u Europi i svijetu, ali i na izjavu bivšeg premijera koji je jednom prilikom izjavio da je Hrvatska slučajna država

Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me
Displaying 15 komentara
Have Your Say
 1. Nina Nakic Nina Nakic napisao:

  MILANOVIC TOLIKO PRETJERUJE DA MI SE DIZE TLAK NA 200 . KOLIKO TAJ COVIJEK RADI KONTRA OVE NASE LIJEPE I NAPACENE DRZAVE ZA KOJU SE ON I NJEMU SLICNI NISU BORILI .NEMAJU PRAVO OMALOVAZAVATI JAVNO KAO POLITICAR ZA MENE JE 0 – TA ,,,KATEGORIJA …NEBULOZNIM IZJAVAMA O SLUCAJNOJ DRZAVI . TKO JE NJEGA SLUCJNO IZABRAO I PODUPIRE GA …SLUCAJNO DA BLATI RH …BRANITELJE I NAROD KOJI KUHA U SEBI OD JADA , PA KAZU ZLO ,,,SVE ZLO . KAKO CE NAM BITI DOBRO , AKO ONI TAMO NEKI KOJI NAS …SMATRAJU …SLUCAJEM….SKUPLJAJUCI SEBI POENE SA PROTIVNICKE STRANE BITI ….DOMOLJUB ….NIKAD I NIKAKO . MILANOVIC JE SLUCAJ ZA DUGOGODISNJE PROMATRANJE ,,,STO JE ON NAPRAVIO ,,,,SLUCAJNI MILIONER ,,,,MOS MISLIT ,,,,BALKANSKA POSLA , ETO TAKO ….

 2. Pejo Kupresak Pejo Kupresak napisao:

  Moramo vidjeti dal’ će Slavonac učiniti nešto za Hrvatsku a ne samo dodvoravanja i dobra plaća

 3. Ruza Kekez Ruza Kekez napisao:

  SKINI SKORO PARTIZANCICE

 4. I to kako je hrvatskoj potrebna promjena,, a sad koliko je presjednik u moci nesto napravit i koliko mi se dozvoli to ce se pokazat u skorog buducnosti,, Ali mislim da bi trebali ipak glasat za skoru ,, a milanovic Boze Sacuvaj nikako ,, kolinda ??? Ne samo piun u sahu ,, neeeeee!

 5. I to kako je hrvatskoj potrebna promjena,, a sad koliko je presjednik u moci nesto napravit i koliko mi se dozvoli to ce se pokazat u skorog buducnosti,, Ali mislim da bi trebali ipak glasat za skoru ,, a milanovic Boze Sacuvaj nikako ,, kolinda ??? Ne samo piun u sahu ,, neeeeee!

 6. Josip Stimac Josip Stimac napisao:

  Gosp.Škoro,javno poznato da Vas cijenim,sve naj,ali šta ako Vi svojom kandidaturom na vlast dovedete Milanovića??

 7. Gordana Marsic Gordana Marsic napisao:

  Skoro predsjednik! Napokon hrvatski skolovan diplomat i politicar a iz naroda! DO POBJEDE I U POBJEDI ZIVJELA HRVATSKA I PREDSJEDNIK ŠKORO

 8. DO POBJEDE S ŠKOROM!
  ZA ŠKORU!

 9. Marina Kovac Marina Kovac napisao:

  Nešto više ne vjerujem nikome, svi obećavaju a kada dođu na vlast onda slijedi razočarenje, daj bože da se jednom ostvari ono što obećaju, da narodu bude bolje.

 10. Jela Gabelić Jela Gabelić napisao:

  Mi nismo slučajna drzava mi postojimo od soljeca sedmog i prije ko to moze osporiti

 11. Ana Antal Ana Antal napisao:

  Svka cast kapa do poda idemo sa Skorom 👍👍👍👍👍👍

 12. Mladen Sabolić Mladen Sabolić napisao:

  Škoro predsjednik,Ruža premijer

 13. Cmiljan Svalina Cmiljan Svalina napisao:

  Neće se kolinda kandidirat

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Grmljavina, pljuskovi, tuča – olujno nevrijeme stiglo je u Hrvatsku, nastavlja se i danas

Nakon pogoršanja ljeto nam se u novom tjednu ponovno vraća sa svim svojim karakteristikama Dan još nije gotov, ni oluje...

Close