Objavljeno: Sri, srp. 18th, 2018

JE LI NORMALNO DAVATI TOLIKI MEDIJSKI PROSTOR KOKOŠARIMA I REDIKULIMA?

Stranice naših „desnih“ portala zadnja dva dana „vrište“ od naslova koji prenose bedastoće i nebuloze što su ih izgovorili Krešo Beljak, Sandi Blagonić, Krešimir Macan i drugi redikuli i kokošari koji samo tako na sebe mogu skrenuti pozornost. I naši urednici portala to spremno, kao zapete puške prihvaćaju i prave im reklamu, odnosno čine upravo ono što spomenuti redikuli i kokošari žele.

Je li to normalno?

Zašto to urednici portala rade? Jesu li svjesni kako tjeraju vodu na mlin upravo onima na čije se izjave žeste?

Nisu odoljeli čak ni u vrijeme slavlja naših zlatnih momaka u Zagrebu a da nas ne počaste fotografijama tih redikulskih njuški i čitavim „plahtama“ tekstova ispod njih.

I tako su bacili sjenu na taj veličanstveni događaj.

Mnogi su čak nasjeli i na lažno „pismo hrvatskoj javnosti“ koje je zlorabeći ime izbornika Zlatka Dalića napisao šarlatan iz Radničke fronte Igor Premužić. I taj bedasti uradak ove budale nemilice se dijelio po fb, Twitteru, mailovima, na sramotu svih nas, dok je bagra okupljena oko njega trljala ruke i smijala nam se.

O čemu se tu radi?

Je li u pitanju utrka za „klikovima“ ili se naprosto naivno nasjeda propagandi onih koji bi da mogu Hrvatsku ispili u čaši vode?

Što god da je u pitanju, sramotno je i jadno.

Ne očekujem da bilo tko od vas mućne glavom, niti želim apelirati na bilo čiju svijest i savjest. Jer, kune su čini se ipak kod većine mnogo važnije od istine i domoljublja.

Eto, to sam htio reći gospodo i unaprijed znam da većina vas kojima ću uputiti ovaj tekst to neće objaviti. Ali, ne mogu prešutjeti. Na savjest vama i vašim suradnicima.

Ponavljam: JADNO I SRAMOTNO.

I na štetu ovog naroda i Hrvatske u svakom slučaju.  

 

Zlatko Pinter

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
Udruga veterana 4. gardijske brigade: Kome smetaju hrvatski branitelji?

Začuđeni nevjerojatnom bahatošću državnih i lokalnih institucija, kao i širenjem mržnje od strane pojedinih medija i hrvatskih političara, u prvom...

Close