JEAN JE TO ZASLUŽIO: Tko će imati čast nositi medalju s likom poginulog francuskog heroja?

TURNIR NJEMU U ČAST

Memorijalno savate natjecanje “Jean – Michel Nicolier”, sada već možemo nazvati tradicionalnim. Četvrti turnir ovog imena održat će se 11. studenog 2018. u Vukovaru, s početkom u 11 sati u sportskoj dvorani “Borovo naselje”.

 

Pokrovitelji ovoga događaja su Ministarstvo branitelja i Grad Vukovar, a ministar branitelja Tomo Medved prošle je godine u prisustvu majke i brata Jeana – Michela Nicoliera, imao čast otvoriti natjecanje.

“Na žalost, zbog promjene termina ovogodišnjeg natjecanja, ministar Medved neće moći biti nazočan, no pojavit će se njegov izaslanik, kao i dogradonačelnik Vukovara Marjan Pavliček, članovi Udruge HOS, obitelj Nicolier i još mnogi drugi”, kazao nam je tajnik, trener i inicijator navedenoga ovog događaja, Tomislav Đaković.

Tomislav Đaković ističe i kako su medalje sa likom francuskog dragovoljca HOS-a njegova ideja, a tko će postati njihov ponosni vlasnik, doznat će se u nedjelju.

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.hr

Dnevno.hr

Read previous post:
Predstavljen program ovogodišnjeg Adventa u Zagrebu: Razveselit će vas što se sve sprema

Posljednje tri godine Advent u Zagrebu proglašen je najboljim adventom u Europi. Ako je suditi prema najavama što nas čeka...

Close