Published On: Pon, ožu. 12th, 2018

JEDNOM RATNIK, UVIJEK RATNIK

U razgovoru sa hrvatskim branitelj, dragovoljac Domovinskog rata g. Tomislavom Tomečićem prokomentirai smo temu „privilegirani branitelji“ kojom prilikom je isti iznio svoje stajalište o navedenom, a ujedno je iatu temu prokomentirao na svom fb profilu, kojom prilikom je iznio svoje stavove i mišljenje.

Objavu Tomislava Tomečića prenosimo Vam u cijelosti:

„Svojedobno mi se u raspravi o ZNG plaćama uključio jedan zlonamjerni papak koji zastupa tezu da smo mi “dobro naplatili” svoje domoljublje. Znam da takav jadnik nije usamljen u ovom društvu i da ima puno ljigavaca koji na taj način doživljavaju Dragovoljce.

Za sve njih ću reći ovo:

Čak i ako smo mi Dragovoljci, u obranu Domovine stupili “iz interesa” i radi “osobne koristi”, a što nije istina, našim činom su stvorene okolnosti da svi koji NISU pristupili obrani ostvare bolju kvalitetu života, naprednije društvo, pravedniju državu. Nakon više od DVADESET PET GODINA, pokazalo se da pobjedom stečeni uvjeti NISU pretočeni u bolji i kvalitetniji život SVIH građana. Danas, opet smo na polaznoj točki i OPET mi istupamo u zaštitu prava, kako svojih, tako i ostalih građana, jer su ta prava nerazdvojna. Opet MI ne dopuštamo radikalne društvene pomake unatrag, a ti kritičari, jadnici i zavidne kukavice, oni ŠUTE… Oni ponavljaju SVOJ doprinos društvu, koji se, nakon što smo im predali državu na upravljanje, ogledao u tome da im je šačica kriminalaca u odijelima OTELA tvornice, radna mjesta, otpremnine, zdravstvenu zaštitu, mirovine, ukratko, otela im je dostojanstven život… a oni opet ne čine ništa… Zašto? Zato što se za to nisu napatili… nisu krvarili za ta prava i zato ih se tako lako odriču. Zato im banditi u odijelima ispred nosa odnose njihovu imovinu i šalju im djecu u Irsku… Zato jer su bili i ostali beskorisne kukavice. Po drugi puta u kratkom povijesnom vremenu ponavlja se ISTA slika društva, s ISTIM glumcima u ISTIM ulogama… Opet se MI suprotstavljamo, a ONI šute i kasnije će, iako će i njima postati bolje kad pobijedimo, ponovo kritizirati našu borbu i proglašavati je “osobnom koristi”. Zato im moram ovo reći na vrijeme, da ne bi rekli da “nisu znali”: “Ako već nemate volje, želje, hrabrosti ili interesa da se pridružite našoj borbi i doprinesete boljem društvu, onda držite prokleti jezik za zubima!!”

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Ivan Dragovoljac napisao:

    Kakav narod takva i DRŽAVA!!!!Napravili su nam ŽIVU VUKOJEBINU od držAve!!!!Ukinuti sve braniteljske udruge i koordinacije i napraviti JEDNU JEDINU udrugu sa novim i isključivo nestranačkim ljudima sa programom za stvaranje NOVE HRVATSKE!!!

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Nakon južine meterolozi najavljuju novu veliku promjenu vremena

PADAT ĆE I SNIJEG: Nakon južine meterolozi najavljuju novu veliku promjenu vremena, temperature idu u debeli minus! Iako su se...

Close