Jović likovao zbog Lošine smjene, ‘poklopio’ ga Gotovinin odvjetnik

Dejan Jović likovao je zbog smjene Loše, kazavši kako je napokon dočekao normalnu vijest, a zaboravio je da je i on zbog svojih tvrdnji odletio s Pantovčaka

Nakon što je hrvatska Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović najavila smjenu umirovljenog admirala Davora Domazeta Loše, profesor na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti Dejan Jović na društvenim mrežama likovao je zbog te smjene.

“Evo i jedna normalna vijest. Ako je istinito, za pohvalu. Bilo je i vrijeme :)”, napisao je Dejan Jović na svom profilu na Twitteru, dodavši “Bravo. Lošo o’šo.”

Ubrzo ga je poklopio odvjetnik generala Ante Gotovine Luka Mišetić, napisavši  “ono kad @dejanfpzg zaboravlja da je i on razriješeni savjetnik PRH…”.

Podsjetio ga je time kako ga je raniji predsjednik Ivo Josipović smijenio s mjesta glavnog analitičara nakon tvrdnje kako je “hrvatski referendum o nezavisnosti 1991. bio vrlo neliberalan”.

Displaying 5 komentara
Have Your Say
 1. Božo Tićac napisao:

  normalna vijest bi bila da si krepo,smeče jugoslovensko-četničko

 2. Perica Roso napisao:

  Ugroženi Srbin , Jović . Pljuca po Hrvatskoj , kad god stigne .
  MEMORANDUM SANU

 3. Josip Petanjek napisao:

  Jugosloveni likuju

 4. Srbin koji ima hrvatsko drzav.i konstantno po TV pljuca na sve hrvatsko. Jedan u nizu kojem bi drzava da ima zrno pameti..pokucala na vrata.

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
POSLJEDICE DOMOVINSKOG RATA: Tragamo se za još 1952 nestale osobe

Medved je, odgovarajući HDZ-ovu zastupniku Stevi Culeju, naveo da su od lanjskog listopada prikupljena saznanja o 55 mogućih mjesta prikrivenih...

Close