Objavljeno: Sri, ruj. 26th, 2018

KARAMARKO ‘Vargu sam upoznao 2017. godine na preporuku bliskih ljudi, nikad prije ga nisam vidio’

OGLASIO SE KARAMARKO

Jedan od vozača ministra poljoprivrede i potpredsjednika Vlade Tomislava Tolušića uhićen je pod sumnjom da je dojavio Franji Vargi, osumnjičeniku za krivotvorenje SMS poruka, da uništi dokumente i izbriše hard diskove.

Varga je optužen da je lažirao SMS-ove za potrebe obrane Zdravka Mamića pred Županijskim sudom u Osijeku, a onda se krenuo raspetljavati pravi politički triler. Varga je okarakteriziran kao čovjek koji je ranije radio za Milijana Brkića i Tomislava Karamarka, pišu 24 sata.

“Vargu sam upoznao prošle godine, znači 2017. Nikad prije ga nisam vidio. Preporučili su mi ga neki ljudi meni bliski, a koji nisu u politici, kao iznimnog informatičkog stručnjaka koji mi može pomoći oko saznavanja kako me je Apis pokrao na izborima 2015. Tako su me ti isti moji prijatelji jedan dan nazvali i rekli da je on u Zagrebu i našli smo se na kavi. Obećao je da će napraviti elaborat oko krađe, ali nikad nije. Nije tražio ni novac za to”, rekao je za 24 sata Tomislav Karamarko te dodao kako ga je Varga nakon toga znao nazvati i žaliti se da teško živi, pitajući ga može li mu pomoći.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
Blaž Curić doveden na ispitivanje u USKOK

  Blaž Curić doveden na ispitivanje u USKOK, Brkić: "Čuo sam da je priveden moj prijatelj i kum. Vidjet ćemo...

Close