KOLINDA GUBI IZBORE! Stiže bomba koju Pantovčak ne smije ignorirati: Je li moguće da joj se ovo događa?

Mogla bi izgubiti izbore, teza je to koja je zavladala Uredom predsjednice, ali i teza koja uljeva strah u kosti aktualnoj šefici države Kolindi Grabar-Kitarović, čija je konkurencija sve življa i sve intenzivnija, dok ona iz prikrajka čeka da posao za nju, rekonstrukcijom Vlade odradi neodlučni premijer Andrej Plenković.

Rekonstrukcija SDP-a odvila se po svemu sudeći sama po sebi, pa se ova stranka nakon europskih izbora, doima oporavljenom, za razliku od HDZ-a kojemu ankete predviđaju potpuni potop, a to stanje nedvojbeno se odražava na predsjednicu, koja će se uskoro morati sučeliti sa Zoranom Milanovićem, ali i  Miroslavom Škorom, dvojcem koji se promakao u glavne likove aktualne kampanje koja broji sve više kandidata.

A premda se SDP unutar stranke posložio, to ne znači da Milanović može odahnuti, i čekati da mu se poslože karte za ulazak u drugi krug, jer između njega i Škore prema anketama razlika je 4,5 posto, no u toj posljednjoj anketi nema Dalije Orešković koja je svojom kandidaturom zapravo krenula na Milanovića, baš kao što se Škoro može smatrati predsjedničkim konkurentom.

Strah od poraza, grčevito se mota oko predsjednice i njenih ljudi, i ako se nešto ne promijeni u narednom periodu, moglo bi se reći da nije nimalo nerealan.

Pratite me

Dražen Šemovčan Šeki

Dragovoljac DR, HRVI, odlikovan za ratne zasluge u Zapadnoj Slavoniji (Pakrac – Lipik – Daruvar), umirovljeni viši policijski inspektor. Godinama se bavi problematikom hrvatskih branitelja, trenutno predsjednik Udruge hrvatskih branitelja RH-a te jedan od glavnih urednika i voditelja na Braniteljskom radiju RH.
Dražen Šemovčan Šeki
Pratite me
Displaying 18 komentara
Have Your Say
 1. Hhhhhhhhhh,ne uspjeva vam ova kampanja protiv Kolinde ,niste svjesni da upravo joj pomazeteHhhhh,pobjeda je njena100%

 2. Vi u portalu ste stvarno “jadnici jadni” !!!

 3. Ljiljana Buric Ljiljana Buric napisao:

  Neće izgubiti izbore. Ne pišite gluposti.

 4. Milenko Đikić Milenko Đikić napisao:

  Eto svi ćemo plakat “za kim”

 5. Joško Pejković Joško Pejković napisao:

  Nađite bolju guzičari!

 6. Joso Vatavuk Joso Vatavuk napisao:

  koja bomba, ugasite se vi i vaš portal..

 7. Ivica Jakic Ivica Jakic napisao:

  Izgubila je ona izbore davni dana

 8. Zorica Gregurić napisao:

  Predsjednica je izgubila drugi mandat onog trenutka kad je ponizila dio svog naroda pred četnikom Vučićem. Tada je pokazala da nije niti državnica niti zaslužuje drugi mandat. Stalno mijenjanje mišljenja i stavova ne odlikuje državnički karakter.

 9. Daniel Kostrena Daniel Kostrena napisao:

  Kakve su ovo bedadtoće?

 10. Mario Šostar Mario Šostar napisao:

  Glupost,kole dobiva.

 11. Zlatko Simic Zlatko Simic napisao:

  Vaš portal uvijek “točan”!

Leave a comment

Read previous post:
POSLJEDNJI POZDRAV RATNIKU – VINKO CERTA

Kad čuješ crkvena zvona i pucnjavu tri plutona Na trenutak stani ni korak taj ne zakorači Ne srami se iskreno...

Close