Published On: Sub, sij. 25th, 2014

‘Konačna bitka za spas Hrvatske: Trg bana Jelačića bit će nulta točka nezaustavljivog protunapada hrvatskog naroda’

1_217237

“Dragi Bog te Majka Božja, kao najveća zaštitnica hrvatskoga naroda, odredili su približavanje konačne bitke za spas Hrvatske.”, stoji u pozivu.

Tomislav Stockinger, koji nam se predstavio kao diplomirani pravnik, član Hrvatskoga kulturnog vijeća i autor knjige „Vukovar, grad koji je obranio Hrvatsku”, poziva Hrvate na  ‘najveći prosvjed hrvatskog naroda’. Njegov poziv prenosimo u cijelosti.

Prije dvadeset i tri godine na ovom tlu počeo je povijesni preporod jednog slavnog, ali porobljenog i komunističkim genocidom desetkovanog naroda, jednog starog europskog kršćanskog naroda – njegovo povijesno izbavljenje i njegov nezaustavljivi put u slobodu. A prije devetnaest godina, najveći su sinovi toga istog naroda svojom žrtvom i svojom krvlju, stvorili i obranili njegovu novu slobodnu demokratsku državu, posvećenu ideji ne samo njegove pune slobode, slobode koju je taj narod čekao punih 900 godina, već i slobode i demokracije, ali i jednakosti, pravde, dostojanstva i prosperiteta za sve koji u njoj žive. Danas, devetnaest godina poslije, taj put ne samo da nije dovršen, već nažalost prijeti još jednim povijesnim porazom ideje suverenosti i državotvornosti toga naroda, njegovog duhovnog kršćanskog bića kao i njegovoga svekolikog, a ponajviše gospodarskog prosperiteta. Razlog tome jest zloća onih koji ga ne vole i koji se nikada nisu i nikada neće pomiriti sa njegovom nezavisnošću, ali i nesposobnost, sebičnost i gramzivost njegovih vlasti, u razdoblju od završetka rata za njegovu slobodu naovamo.
Da, radi se o našem, hrvatskom narodu.

Hrvatska braćo i sestre,
Koncem prošlog mjeseca, u tišini, daleko od medijske pompe, rodila se ideja o održavanju do sada najvećega prosvjeda hrvatskog naroda, hrvatskih branitelja, svih hrvatskih domoljuba kojima ova Domovina i krv koja je za nju prolivena nešto znače, ali i svih danas obespravljenih i prevarenih hrvatskih ljudi – koji su sanjali jednu drugačiju, slobodnu, pravednu i bogatu hrvatsku državu, prosvjeda koji bi ne samo dupkom napunio sveto mjesto hrvatske povijest, otpora i demokracije: Trg bana Josipa Jelačića, već i koji bi bio NULTA TOČKA, početak kraja uzmicanja i početak nezaustavljivog i nepovratnog PROTUNAPADA hrvatskoga naroda u borbi za svoju konačnu slobodu. Kao hrvatski branitelj, diplomirani pravnik, član Hrvatskoga kulturnog vijeća i autor knjige „Vukovar, grad koji je obranio Hrvatsku” te kao hrvatski domoljub smatram svojom dužnošću da, u ovom teškom trenutku za hrvatski narod, učinim sve što je u mojoj moći za spas moga naroda od posvemašnje gospodarske, socijalne, društvene, medijske, znanstvene, obrazovne, pravosudne, domoljubne i svake druge nacionalne katastrofe kojoj se nezaustavljivo približavamo.

Jedan od ciljeva ovoga općenacionalnog prosvjeda bio bi upućivanje odlučne poruke ne samo anacionalnim strukturama koje nam već dulje vrijeme kroje sudbinu, već i cijelom svijetu o spremnosti i odlučnosti hrvatskog naroda na borbu i otpor svim sredstvima koje poznaje suvremena demokracija, za svoj opstanak kao suverenog, ponosnog i prosperitetnog subjekta. Međutim, glavni cilj prosvjeda trebao bi biti poziv na zajedništvo i ujedinjenje svih domoljubnih snaga hrvatskoga naroda u domovini i iseljeništvu, radi stvaranja velike ujedinjene fronte svih pojedinaca, udruga, organizacija, inicijativa, stožera i političkih stranaka domoljubne orijentacije za budući zajednički nastup protiv neprijatelja hrvatskoga naroda, a što je jedini čimbenik i jamac pobjede protiv onih koji uništavaju hrvatski narod i koji su, bez obzira na stranačke boje, na vlasti već skoro petnaest godina. Temeljna poruka prosvjeda je dakle poziv na sveopće HRVATSKO DOMOLJUBNO ZAJEDNIŠTVO. Zašto „ZAJEDNIŠTVO” Zato, jer nam je Dragi Bog rekao da kada se udružimo, kada smo ZAJEDNO, onda smo NEZAUSTAVLJIVI, onda smo NEPOBJEDIVI, onda i samo onda smo Njegovi i On je s nama, tu, pored nas. Onda i jedino tada, ZAJEDNIŠTVOM SVIH HRVATA, zajedništvom domovinske i iseljene Hrvatske, može se dogoditi duhovna obnova i toliko neophodan nacionalni preporod hrvatskoga naroda, a sa duhovnim i nacionalnim, neizbježno će doći i gospodarski preporod! I stoga će moja malenkost, svesrdno se nadam uz potporu SVIH VAS, koje s ovoga mjesta pozivam da mi se pridružite, ali i bezbroj drugih razočaranih hrvatskih domoljuba, uzdignuta čela, dostojanstveno ali i odlučno, KRENUTI U TEŠKU POLITIČKU BITKU kako bi hrvatskom narodu vratili ono što je njegovo neotuđivo povijesno pravo: punu slobodu i vlast u njegovoj vlastitoj državi, pravo na jednakopravnost sa svim narodima na kugli zemaljskoj bez obzira na veličinu i moć, pravo na ponos što pripadamo jednom od najslavnijih naroda, pravo na punu povijesnu istinu, na istinsku pravdu, dostojanstvo i prosperitet!
Dragi Bog te Majka Božja, kao najveća zaštitnica hrvatskoga naroda, odredili su približavanje konačne bitke za spas Hrvatske.
Ujedno izvješćujem da je otvorena i Facebook stranica prosvjeda pod nazivom „Prosvjed za domovinu Hrvatsku”.

Kada je prije petnaest godina naš slavni rat završio pobjedom ideje hrvatske slobode, povijesni zadatak svih nas koji smo ostali bio je svojim djelovanjem posvetiti ovo tlo kao zadnje počivalište onih koji su svoje živote položili da bi ova zemlja mogla živjeti. Međutim, a na ovom mjestu moram citirati velikoga Abrahama Lincolna, mi nismo ti koji možemo posvetiti i blagosloviti ovaj komad zemlje. Oni hrabri ljudi, poginuli i živi, svojom su borbom posvetili ovo tlo i to daleko nadilazi našu jadnu mogućnost da tome nešto dodamo ili oduzmemo. Ali, ovdje se ponovno vraćam svojim mislima, kada danas znamo da još toliko malo nedostaje da ta i takva sveta braniteljska žrtva postane uzaludna, nikada, ponavljam NIKADA nam dragi Bog ne bi oprostio ako sada i odmah ne krenemo u obranu njihovih i naših ideala!

I na kraju, kada me neki koji me ne znaju, možda sutra budu pitali tko sam uopće da se tako svesrdno angažiram u ovom, u njihovim glavama možda propalom projektu, neću im reći svoje ime, zanimanje i funkcije jer one i onako ništa ne znače. Moj će im odgovor biti: „Ja sam suza u oku poginulih hrvatskih branitelja, njihovih udovica i siročadi, suza u oku onih tisuća i tisuća fizičkih i psihičkih invalida našega pravednog rata koji su za ovu MOJU Hrvatsku dali sve što su imali, a danas im je ostala još samo ta jedna čista i nevina suza, kojom natapaju ovo sveto hrvatsko tlo, NE VJERUJUĆI ŠTO SE TO DOGAĐA SA ZEMLJOM ZA KOJU SU BILI SPREMNI UMRIJETI? Ali, draga hrvatska braćo i sestre, ako mi svi Vi date svoju pomoć U ORGANIZACIJI DO SADA NAJVEĆEGA PROSVJEDA HRVATSKOGA NARODA, tada će nam i dragi Bog pomoći da se od suze pretvorimo u bujicu koja će na svom putu odnijeti sve, sada likujuće hrvatske neprijatelje i jednom mu za svagda vratiti ono što DOISTA JEST njegovo neotuđivo povijesno pravo!

Pozivam Vas da ovu poruku masovno umnožavate i dijelite diljem Lijepe Naše te Iseljene Hrvatske!

Tomislav Stockinger

  • Autor: Z.S.
  • Photo: Boris Scitar/VLM/PIXSELL

Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor: Uredništvo

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
PRIOPĆENJE: Ministre Matiću, savjetujemo Vam svaki dan barem jednom poslušate pjesmu četničkog vojvode Bore Đorđevića „Čorbe“ „Pogledaj dom svoj anđele“.!

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruga specijalne policije: Priopćenje: povodom najave izgradnje Spomenika domovini ili neznanom jumnaku i...

Close