Published On: Ned, lip. 2nd, 2013

Luda atmosfera u Bandićevu šatoru

64e3a917-4423-4964-b3b0-721596ca7f0f

Na prebrojanih 60-ak tisuća glasova, pobjeđujemo na svih 604 biračka mjesta. Raspon u kojem Bandić pobjeđuje je od 52 do 93 posto! – kaže šef Bandićeva stožera Ivica Lovrić. Njihovi promatrači im dojavljuju rezultate sa svih izbornih mjesta i pobjeda je sigurna.

Naveo je da su u kampanji, za Gradsku skupštinu i gradonačelnika, potrošili između 700 i 800 tisuća kuna.

Dosadašnji zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i kandidat za tu dužnost, koji se u drugom krugu natječe s protukandidatom Rajkom Ostojićem, proglašenje izbornih rezultata večeras će dočekati sa članovima izbornog stožera i njegove nezavisne liste, brojnim kolegama i prijateljima na Bundeku.

U velikom, bijelom šatoru već se okupio priličan broj Bandićevih suradnika i simpatizera i sve je spremno za objavu prvih izbornih rezultata i njegov dolazak koji se očekuje oko 21 sat. Može se reći da je doček rezultata lukavo smišljen jer je šator na Bundeku na kojem se održava Floraart, pa su osim simpatizera na mukte pivo i čvarkuše masovno svratili i obični građani.

Bandićev izborni stožer optimistično očekuje rezultate drugog izbornog kruga izbora budući da je u prvom krugu Bandić dobio 47,3 posto glasova birača, a Rajko Ostojić 22,71 posto.

Na Bundeku će nazočne zabavljati band ‘Kužiš stari moj’.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor: Uredništvo

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Prvi sastanak ministara obrane NATO-a o informatičkoj obrani

Ministri obrane 28 članica NATO-a prvi put će u utorak raspravljati o informatičkoj obrani, pitanju koje zbog sve češćih hakerskih...

Close