Published On: Ned, srp. 20th, 2014

Mali Thompson ima novi hit: Poslušajte Vilu Velebita!

1_255202

Spomenuta pjesma snimljena je 2011. godine, a iza nje stoje tektstopisci Ante Matić i Ante Galić Pasareli, za glazbu je zaslužan Goran Mrkonjić. Aranžman je napravio Tiho Orlić, s kojim Ante Matić surađuje zadnjih nekoliko godina.

Premda glazbenik Ante Matić živi u Švicarskoj, ako je suditi po njegovim hitovima, svoju Hrvatsku nije zaboravio. Posljednju pjesmu nazvao je ‘Vila Velebita’, a osim toga, o Hrvatskoj je pjevao i u pjesmi ‘Križevi Vukovara’.

Mladi Thompson, kako ga nazivaju, iza sebe ima i pjesmu ‘Ja nisam prodana duša’ koji se prikazivao i na hrvatskim televizijama specijaliziranima za glazbu. Spomenuta pjesma snimljena je 2011. godine, a iza nje stoje tekstopisci Ante Matić i Ante Galić Pasareli, za glazbu je zaslužan Goran Mrkonjić. Aranžman je napravio Tiho Orlić, s kojim Ante Matić surađuje zadnjih nekoliko godina.

Matić je stalno prisutan na glazbenoj sceni s pjesmama čiji je često koautor, a izvodi ih uz pratnju benda čiji su članovi: Milan, Denis, Goran i Mate. Neke Matićeve pjesme domoljubnoga su sadržaja, a neke pjevaju o ljubavi.

  • Autor: Iva Međugorac
  • Photo: Goran Ferbezar/PIXSELL

Izvorni članak možete pogledati OVDJE

 

Autor: Uredništvo

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
Antifašisti optužuju Milanovića za ustaštvo: ‘Zajedno s HOS-ovcima čestitao je rođendan Anti Paveliću’

"IX bojna" - ustaška stranica i ekipa veličatelja dječjih logora i Jasenovca je upravo čestitala rođendan Anti Paveliću. SDP je...

Close